Блог

Google помага да влезем във фитнеса

Google помага да влезем във фитнеса

Ако сте като някои от нас, тогава сте добри в планирането и не толкова добри в изпълнението. За тези от вас, които отговарят на това описание, Google е намерил решение. Новата опция за поставяне на цели в календара на Google може да запази добрата ви форма. 

 

 

 

 

 

Приложението помага да се съсредоточите върху тази цел, като автоматично определите време за това в графика си.
Тази на пръв поглед незначителна помощ може да направи всичко различно за постигането на вашата цел, показва ново изследване. Резолюциите често се провалят, защото човек си поставя високи цели, без да прави нещо конкретно, за да ги реализира. Едно ново проучване, в британския журнал „Психология на здравето“, установило, че ключовият фактор, който определя дали човек ще постигне целта е ясният план за изпълнение.

 

 

 

 

Ето как Google Calendar Goals – който стартира на 10-ят рожден ден на Google Calendar – може да помогне: вземете своя iPhone или Android и изберете цел от менюто от универсалните цели (като йога) или определете своя собствена потребителска цел (да тренирам за полумаратон, да речем). Указанията ще ви питат колко често искате да работите върху целта си, и колко дълга трябва да е всяка сесия. Можете също така да качите и най-доброто време за тренировка (сутрин, обед, вечер, или по всяко време). След това технологията сканира вашия календар и графици в сесиите за тренировка. (Уви, програмата не може да запазва места в йога класа. Така, че Google: какво ще кажеш следващата версия да е такава?)

 

 

 

 


Очаквайте трудна любов. Ако се опитате да насрочите обяд с много напитки вместо планиранирания пробег в събота сутринта, Calendar Goals ще премести тренировката в друго време. Ако продължите да анулирате, Calendar Goals ще продължи да премества тренировката, точно както би направил един личен треньор. А ако постоянно променяте ранната си сутрешна тренировка през уикенда? Приложението използва „машинно обучение“, за да разбере, че не можете да вдигнете дупето си от леглото, но умирате от желание да отидете на работа.

 

 

 

 


Няма нужда да се използвате Goals само за фитнес цели. Google ви предлага да опитате всичко от медитиране до да се научите да кодирате или да си направите собствен списък с желания. Довършете романа си, откажете се от добавената захар, декорирайте къщата, станете като Гуинет Полтроу, не заприличвайте на Гуинет Полтроу … мечтите са безкрайни. Просто бъдете внимателни какво си пожелавате, защото сега ще трябва да следвате поставените цели.

 

 

 

 

Свързани статии:

 

Митове за фитнеса - как наистина може да влезем във форма

 

Пролетно презареждане

 

Митове за фитнеса - как наистина може да влезем във форма

 

Източник: Здраве Да е

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Проект за майчино и детско здраве за групи в риск стартира от АГ Св.София

Проект за майчино и детско здраве за групи в риск стартира от АГ Св.София

Следваща статия
Ботокс - какво не знаете?

Ботокс - какво не знаете?

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар