Блог

Сода за хляб и лимон е равно на чудо

Сода за хляб и лимон е равно на чудо

С толкова много болести на съвремието, лекарски и фармацевтични компании правят милиарди от продажба на медименти. Фармацевтичната индустрия има медикаменти за всички видове проблеми, но те дават  нежелани странични ефекти. Основната цел е не лечението, а поддържане на заболяването.

 

 

 

На разположение са алтернативни – билкови лекарства, но тези лечения не получават същото внимание от фармацевтичната индустрия. Алтернативните лекарства не могат да бъдат патентовани, тъй като те растат естествено на земята и ако фармацевтичните компании не могат да се възползват от тях, тогава те няма и да ги насърчават. Толкова е просто. Да го кажем по-добре, „парите са в медикаментите, а не в излекуването.“ Потискане на заболяването е много по-изгодно, отколкото лечението му.

 

 

 

Знаете ли, че лимон и сода за хляб са едни от най-мощните природни комбинации за изцеление?

 

 

 

Лимоните са богати на витамин С, който помага да неутрализира свободните радикали. Свободните радикали увреждат клетките. Лимоните помагат за детоксикация на тялото и поддържане на здравословен PH баланс. Т. нар. лимоноиди в тези цитрусови плодове са антиканцерогенни и антимикробни, което помага за предотвратяване на рак или борба с рака.

 

 

 

Содата помага да се нормализира PH баланса на организма, като поддържа тялото в алкално състояние. Това вещество помага и се бори с инфекциите и се използва за лечение на много общи проблеми в здравеопазването.

 

 

 

Употреба и позитивни действия, когато се използват

 

 

 

И двете вещества вършат отлична работа и имат собствен характер за изцеление, но когато се комбинират заедно осигуряват на човешкото тяло мощен лечебен ефект. Комбинацията почиства организма вътрешно и премахва токсините от тялото.

 

 

 

* Факти *

 

 

 

  • Смес от сода и лимон помага за предотвратяване и борба с болестите или раковите клетки.

 

  • Комбинацията премахва токсините и води тялото обратно в по-алкално състояние.

 

  • Органично отгледаните лимони са по-здравословни и са 100 пъти по-ефективни от лимони, които са били с пръскани с опасни пестициди, торове и химикали.

 

  • Когато сода за хляб се прилага като паста помага при ужилване от насекоми, а когато се смесва с вода третира и киселини в стомаха.

 

  • Содата помага в борбата със зъбни инфекции, като неутрализира киселини и инфекции с антисептичните си свойства. Лимонът е 10,000 пъти по-силен от химиотерапия и други наркотични продукти, които се борят с рака. Химиотерапията убива лошите клетки, но и добрите клетки и е много рисковано.

 

 

 

Различни начини на употреба за лечение на заболявания

 

 

 

 

Опитайте смесване на две супени лъжици лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб. Това може да се използва за профилактика на заболявания.

 

 

 


Също така опитайте да добавяте половин чаена лъжичка лимонов сок и 1/2 лъжичка сода за хляб в 250 ml вода.
Тези прости напитки няма да излекуват ужасните странични ефекти на химиотерапията, но ще ви помогнат да поддържате системата си в алкално състояние. Пиенето им може да направи чудеса, ако сте последователни.

 

 

 

Свързани статии:

 

Лекари изследват ефекта от лимон със сода - могъщата лечебна комбинация против рак

 

Как комбинацията мед и лимон може да направи чудеса?

 

Вода с лимон – започнете деня със здраве!

 

Източник: Био Поглед

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Вълшебствата на Американската червена боровинка

Вълшебствата на Американската червена боровинка

Следваща статия
10 подбрани рецепти за билкови мармалади

10 подбрани рецепти за билкови мармалади

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар