Блог

Рецепта за олио от канабис, която лекува рак

Рецепта за олио от канабис, която лекува рак

Докато общественият дебат, относно използването на медицинска марихуана, остава спорен, както винаги, тo все повече и повече държави позволяват медицинската употреба на това контролирано вещество за редица сериозни заболявания, включително глаукома, болка и много различни форми на рак. Докато опонентите са склонни да прикрият истината, има изобилие от доказателства, които показват, че активните съставки в марихуаната наистина имат медицински ползи, включително и като потенциален лек за рака.

 

Рецептата за конопено масло по-долу е дадена от Рик Симпсън, един от най-страстните защитници на легализирането на медицинската марихуана за лечение на рак и други сериозни заболявания. Все пак трябва да се отбележи, че производството на това масло може да бъде рисковано, поради обхвата на химичните реакции, които произтичат от него. Прочетете, за да научите повече за този процес.

 

Процесът на производство на олио от канабис

 

Поставете предварително изсушеното растение в пластмасова купа и накиснете в разтворител като 99% разтвор на алкохол, който може да бъде закупен от повечето аптеки. Като цяло, трябва да се използва в съотношение половин килограм разтворител на 450 грама растителен материал. След като е бил добавен разтворителят, намачкайте растителния материал с дървен стик и се уверете, че е напълно потопен.

 

Мачкайте растителения материал непрекъснато за около 3 минути, след това изсипете сместа в друг съд. В този момент, около 80% от THC (активната съставка) е била извлечена; за извличане на останалите 20%, се добавя прясна партида от разтворител към растителния материал и се мачка за още 3 минути. Сместа се прехвърля в друг съд, като се използва филтър за кафе, за да се отстранят замърсяванията.

 

Следващата стъпка е да се изпари разтворителят чрез варене. Добавете част от тази смес в тенджера. Тъй като парите от този микс са запалими, важно е да се работи в добре проветрено помещение. Поставете тенджерата на слаб огън, като постоянно добавяте повече, с намалянето на съдържанието в купата.

 

Когато разтворителят се изпари се добавя вода в съотношение от 10 капки на всеки половин килограм от растителен материал. След това тенджерата се връща на огъня и се вари докато водата се изпари. Вземете полученото олио от тенджерата и внимателно го прехвърлете в купа от чист метал и отново загрявайте бавно.

 

В резултат на тази процедура ще се получи мазно вещество, което може да се отстрани със спринцовка..

 

Употреби

 

В своята практика, Симсон използва тази силно концентрирана форма на THC масло за лечение на редица сериозни заболявания. Той твърди, че е ефективно не само за лечение на рак, но също така и други състояния, включително неврологични проблеми като епилепсия и множествена склероза, както и респираторни проблеми като астма и сърдечни заболявания като атеросклероза. Тук можете да намерите по-подробна рецепта и видео на английски.
Свързани статии:

Ползвайте конопено семе за остър ум, красива кожа и против рак и депресия

Слаба имунна система, депресия, умора… набавяте ли си достатъчно Омега-3?

10 растения и билки, с които да излекуваме белите си дробове

Веска Събева: Медицинската марихуана е последна надежда за 15 000 с тежка епилепсия

 

Автор: biopogled.com

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
9 неща, които ни състаряват

9 неща, които ни състаряват

Следваща статия
3 лесни начина за стимулиране на имунната система

3 лесни начина за стимулиране на имунната система

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар