Блог

Прочистване на белите дробове с този мощен детокс сок

Прочистване на белите дробове с този мощен детокс сок

Много респираторни заболявания могат да бъдат предотвратени и лекувани с помощта на естествени средства. За белодробни заболявания, включително бронхиална астма, бронхит, пневмония и много други; тази детоксикираща напитка ще ви помогне да отпуши дихателните пътища и да детоксикира цялата белодробна система.

 

Какво ще ви трябва:

  • Един свеж грейпфрут
  • Парче от джинджифил
  • Лук
  • Сокоизстисквачка или блендер

 

Можете да започнете с белене на грейпфрута. Не белете дебелия бял слой под кората – този слой съдържа много биофлавоноиди, които са ценни, здравословни хранителни вещества.

 

Обелете лука и джинджифила и поставете всички съставки в блендер или сокоизстисквачка за извличане на сокове – (реда, в който да добавите всяка съставка не е от значение). 

 

Как да го приемате: 1 чаена лъжичка 3 до 4 пъти на ден. ВАЖНО: Правете сок, който е достатъчно само за деня – не се съхранява в хладилник – потенцията се губи.

 

Kакви са ползите от това природно средство за детокс на дробовете?

 

  • Биофлавоноидите в грейпфрута съдържат много витамин C, който е добър за подобряване на микроциркулацията, подхранва дробовете и кръвоснабдяването.
  • Веднага след като се вземе една супена лъжица от този детокс сок, дихателните пътища и кръвоносните съдове ще започнат да се отварят. След това ще почувствате прилив на кръв и въздуха ще се движи през гладко, без прекъсване.
  • Ако имате инфекция на ушите, най-често на средното ухо, този детокс сок може да помогне срещу инфекцията и да изчисти запушените канали в ухото.
  • Тoзи детоксикиращ сок може да очисти много от вашите вътрешни органи и да ги отърве от вируси, гъбички, бактерии и други микроорганизми.
  • Изследванията показват, че след прием на този сок са налице положителни резултати при хора, които имат заболявания на панкреаса, както и заболявания на стомашно-чревния тракт.

Скоростта на действие е забележителна. В рамките на няколко минути от поглъщането, ще почувствате изтръпване на цялото тяло.

 

Внимание

Поради своето мигновено действие върху тялото, е препоръчително да се взема на интервали от около 3 минути.

 

Не приемайте твърде много наведнъж. Да, малко от тази отвара предлага изключително положителни резултати, но твърде много може да ви постави извън баланс.

 

Ако сте на лекарства, се препоръчва да изчакате до два часа преди или след приема на хапчета.

 

Вместо да ходите до аптека за закупуване на токсични лекарства за кашлица, които вероятно биха могли да струват много пари, се отнесете към заядливия, хроничен бронхит с решение, което не представлява риск от странични ефекти.

 

Свързани статии:

10 растения и билки, с които да излекуваме белите си дробове

Внимание, бивши и настоящи пушачи: тези 6 храни може да изчистят никотина от телата ви

Как естествено да пречистите дробовете си за 48 часа?

 

Автор: biopogled.com

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Топ 10 на пролетните суперхрани

Топ 10 на пролетните суперхрани

Следваща статия
Правилно ли хапваме на работното място?

Правилно ли хапваме на работното място?

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар