Блог

Професор Неумивакин: Можете да се излекувате от рак и много други болести с кислородна вода

Професор Неумивакин: Можете да се излекувате от рак и много други болести с кислородна вода

Професор Неумивакин е руски учен и доктор на медицинските науки. Заедно с други професионалисти в различни области той е създал система за лечение с използването и на кислородна вода. Чрез този ефективен метод на лечение можем не само да си помогнем да се излекуваме от много болести, но и да се предпазим от тях. Към тези, за които е полезна кислородната вода, спадат и всички видове рак.


 

Какъв ефектът за здравето на кислородната вода?


 

Според проф. Неумивакин в организма на човека натурално се съдържа кислороднат вода. Тя се образува се от озона във въздуха и от клетките на имунната система. При своето разлагане се разпада на вода и атомарен кислород, който е един от най-добрите антиоксиданти – помага за компенсиране на кислородния глад в клетките и убива патогенната микрофлора като вируси, бактерии, гъбички и други. Справя се успешно и със свободните радикали и както казва професорът с техния излишък.


 

Както всички антиоксиданти атомарният кислород забавя процеса на стареене и се бори с много болести, включително и със смъртоносния рак. За атомарният кислород се счита, че е един от най-мощните антиоксиданти и нашият организъм си го набавя от кислородната вода, която се отделя от клетките на имунната ни система и от озона.


 

Проф. Неумивакин пише, че е неоспорим факт, че ако се постави тумор в алкална среда, той ще загине. Според него кислородната вода се доближава до универсалното средство за лечение на болести. Професорът подчертава в книгата си, че все пак няма само едно универсално за лечение на всички болести средство, защото ние сме различни, един има нужда от едно средство или начин на лечение, а друг друго.


 

Затова, ако го прилагате този негов метод на лечение бъдете внимателни и наблюдавайте как тялото ви реагира на кислородната вода, особено за хора, които шофират или работят с режещи инструменти, където се изисква добра концентрация и бърза реакция.


 

В книгата си Неумивакин пише, че някои хора са употребявали кислородната вода по описания от него начин и са имали проблеми с предозирането. Следователно в описаната схема на пиене трябва да се внимава с дозата и по-добре да се ползва малката доза от една капка, както е за първия ден и да се внимава, ако се продължава с повишаването на дозата или да се ползва само по една капка и то не за твърде дълго време. Преди да започнете това лечение потърсете повече информация и се посъветвайте с вашия лекар - особено ако имате сериозен здравословен проблем.


 

Ето и самата рецепта:


 

За вътрешна употреба се посочват 3 % разтвор водороден пероксид. Капките се смесват с дестилирана вода – не използвайте хлорирана вода, за да разредите водородния пероксид. Капките трябва да се приемат на празен стомах. Най-голям ефект се постига, ако се вземат поне един час преди хранене или три часа след хранене.


 

Започва се с 50 мл. вода и в нея се капва 1 капка 3% кислородна вода. Изпива се преди хранене. Първият ден пийте три пъти преди храна по 1 капка. Ако има и най-малката реакция – спирате. Ежедневно трябва да се добавя по една капка в 50-те мл. вода докато се достигне 10 капки на десетия ден (или общо 30 капки на ден). След десетия ден се прави 2-3 дни почивка. След това продължавате лечението директно с 10 капки в 50 мл. и на всеки 3 дни правите почивка от по 2 дни. Пиенето на 2-3 литра вода на ден е задължително, като е добре да си набавяте и витамин С.


 

При някои хора може да се усети дразнене в стомаха. Ако това се случи, препоръчва се да не се прекъсва с програмата, а да останете на броя капки, който приемате или да се върнете към предишното докато проблемите не спрат.


 

По време на програмата не е необичайно да се преживее т. нар. криза на лечението. При някои това може да доведе до умора, диария, кожен обрив, висока температура или грипоподобни симптоми, така и гадене. В този случай не трябва да се спира да се приема водороден пероксид, за да не се прекъсне пречистването. Продължавайте програмата, токсините ще напуснат тялото и тази криза на лечение много бързо ще мине.


 


 

Източник: lechitel.net


 

Още:


 

Проф. Неумивакин: Пийте вода, ако искате да сте здрави! Диабет и рак са измислени заболявания - всички болести са лечими


 

Петър Дънов съветва как да се излекуваме от 11 различни заболявания


 

Диета и рецепти на природолечителя Петър Димков за справяне с всички видове стомашни неразположения като гастрит и язва


 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Аронията подпомага кръвообразуването и стимулира щитовидната жлеза

Аронията подпомага кръвообразуването и стимулира щитовидната жлеза

Следваща статия
Свалете 8 килограма без глад, мъчения и стрес с лунна диета

Свалете 8 килограма без глад, мъчения и стрес с лунна диета

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар