Блог

Премахнете всички отрови от тялото си със зеолит

Премахнете всички отрови от тялото си със зеолит

Полезните качества на чудодейния зеолит го правят един от най-полезните природни продукти в света. Целите Източни Родопи лежат върху това уникално природно богатство, което се цени в целия свят. Японците първи са открили вълшебните му прочистващи и антисептични свойства.

 

Минералът зеолит е обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, тъй като лечебните му качества се използват в хранително-вкусовата промишленост, индустрията, животновъдството, растениевъдството, космонавтиката, медицината.

 

Поставен във водна среда, зеолит премахва всички вредни за човека вещества, че дори и радиоактивното замърсяване.

 

Структурата му е такава, че като в тънка решетка пречиства отровите в човешкия организъм. От няколко години той се продава в магазините за здравословна храна, откъдето може да си го купите и да го поставите в туба или шише с вода, от която да пиете. Зеолит е мощен антиоксидант и помага от тялото ни да се премахнат поне 3-4 кг „мъртво тегло“- това са натрупаните отрови и шлаки в него, като същевременно ни защитава от свободните радикали. Той хваща и изхвърля от организма всички канцерогенни вещества, радиоактивни елементи и тежки метали и елиминира както амоняка, така и млечната киселина от клетките. По този начин той намалява риска от развитие на ракови клетки. Много важно негово качество е нормализирането на киселинно-алкалния баланс на човешкото тяло като регулира биохимичните процеси в него.

 

Полезните качества на чудодейния зеолит са почти неизброими – той премахва песъчинките от бъбреците и жлъчката, нормализира кръвното, премахва безсънието и стреса, предпазва от язви, гастрити, колити и проблемите със сърдечно-съдовата система, намалява алергиите, помага на болни от диабет като снижава нивото на кръвна захар, стимулира имунната система, лекува нервни болести, помага за детоксикацията на черния дроб и стимулира перисталтиката. Освен че изчиства организма, минералът зеолит го зарежда с нужните дози калий, натрий, желязо, магнезий, силиций, хром.

 

Свързани статии:

Зеолит - чудотворният минерал

Емил Манолов: Шунгитът ни пази от всички вредни лъчения и магии

Пригответе си мурсалски чай за здраве и дълголетие

Чудодейната зелена родопска глина лекува рак

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Полезните свойства на медената вода

Полезните свойства на медената вода

Следваща статия
Отслабване с 10 кг сваля кръвното

Отслабване с 10 кг сваля кръвното

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар