Блог

Чудодейната зелена родопска глина лекува рак

В недрата на Родопи планина се крият несметни богатства от здравословни природни образувания. Там е едно от най-големите находища в света на лечебния минерал зеолит, там се копае и лечебните черна и зелена родопска глина. Особено последната е направо с извънземен произход, тъй като в нея се съдържа редкият елемент иридий, който не се намира на планетата земя в свободно състояние. Знае се, че тази полезна зелена родопска глина не съдържа в себе си никакви микроорганизми, именно поради това, че е силно радиоактивна. Заради това тя лекува много болести, та дори и рак.

 

Тъй като наличието на тази радиация е в малки количества за човешкото тяло, тя става лечебна, но за малките микроорганизми, бацили и болестотворни микроби е смъртоносна, затова и зелена родопска глина е чиста от подобни съставки.

 

Именно поради тази причина целебната зелена родопска глина може да поглъща всякакви вредни вещества, патогени, токсини и отрови от тялото на хората и да ги унищожава.

 

Вече е научно доказано, че зелена родопска глина има антибактериално действие и с това свое качество тя умее да връща равновесието на клетките и да им даде жизненост, като въздейства върху всеки микроорганизъм, токсин, рана и дори тумор – злокачествен или доброкачествен.

 

Лечебната зелена родопска глина абсорбира огромно количество отрови, течности, газове и патогенни организми, както и причинителите на възпаления. Лекува главоболие, болки в гърба, възпаления, подуване, абцеси, отравяния, изкълчвания. Външно тя се нанася върху сгънат на четири плат под формата на лапи и се поставя върху болното място. Могат да се правят и превръзки с глинена вода или да си направите глинена вода за кални бани.

 

Освен да се нанася външно върху кожата, полезната зелена родопска глина може и да се пие. Суха зелена родопска глина се залива се с чиста прясна вода в глинен, дървен или стъклен съд и след няколко часа е готова за пиене.

 

 

Свързани статии:

Витамин Б17 – за живот без рак!

Интервю за рака с руския писател Георгий Сидоров: защо известни фамилии не се разболяват от рак?!

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Стопете излишните килограми с гречка

Стопете излишните килограми с гречка

Следваща статия
Супер съветите на Иван Гарабитов: Как да останем винаги здрави?

Супер съветите на Иван Гарабитов: Как да останем винаги здрави?

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар