Блог

Антираков сок - създаден от науката

Антираков сок - създаден от науката

Като човек работел в издателство, знам, че има забавяне във времето между изследователските открития и тяхното разпространение. Има забавяне, поради строги тестове и двойно-слепи проучвания с плацебо. И накрая, понякога години по-късно, информацията, от която най-нуждаещи са  пациентите, излиза наяве.

 

Но какво, ако има информация, точно сега, която може да помогне на хората, които страдат от рак?

 

Хранителни добавки – храната като лекарство

Рецептата на сок по-долу е създадена на базата на научни изследвания на хранителни добавки (храни като лекарство). Рецептата съдържа някои от най-мощните хранителни противоракови съединения, известни на човек. Този сок трябва да се пие ежедневно от всеки, страдащ от рак, заедно с препоръчителните медицински лечения.

 

Съставки

Куркума – съдържа куркумин, един от най-обещаващите противоракови съединения, достъпни за нас. Куркуминът се намесва в способността на клетките на тумора да растат и да се разпространяват по тялото, и е доказано, че инхибират растежа на рак на гърдата, черния дроб, устата и стомаха. Куркумата трябва винаги да се приема в комбинация с черен пипер, който повишава абсорбцията ѝ в червата с цели 2 000%.

 

Цитрусови плодове – флавоноиди и каротиноиди имат силно антиоксидантно и противовъзпалително действие. В допълнение към това, лимоноиди от лимоните са показали, че имат пряко цитотоксичен ефект върху туморните клетки.

 

Целина – съдържа апигенин, съединение, което е показано, че убива до 83% от раковите клетки на белия дроб, както и има ефект срещу рак на гърдата, на шийката на матката, на дебелото черво и щитовидната жлеза.

 

Зелен чай – съдържа епигалокатехин (EGCG), който предотвратява туморните клетки от делене и също инициират самоубийство (апоптоза). Зеленият чай на прах трябва да се използва, тъй като е много по-мощен, отколкото просто пиене на гореща вода, в която листата са се киснали.

 

Червено зеле – съдържа индоли и изотиоцианати, които спират туморни клетки от формиране и нарастване. Те също предизвикват апоптоза (клетъчно самоубийство), инактивират канцерогени и имат противовъзпалителен ефект.

 

Противораков сок

 • 1/2 чаена лъжичка куркума;
 • 1/8 чаена лъжичка ситно смлян черен пипер;
 • 2 портокала (обелени и семената премахнати);
 • 1 лимон (обелен и семената премахнати);
 • 2 стръка целина;
 • 1/2 ч.л. матча зелен чай на прах;
 • 1/3 червено зеле.

 

 1. Направете на сок портокалите, лимоните, целината и червеното зеле.
 2. Смесете зеления чай на прах с една супена лъжица вряща вода, за да се разтвори и след това се добавя към сока.
 3. Добавете куркумата и черния пипер към сока, разбъркайте добре и пийте.

 

Свързани статии:

Куркума - интелигентният убиец на ракови клетки

За тънка талия и против рак – яжте повече целина

Червено кисело зеле може да ви помогне да преборите белодробен рак

 

Източник: Био Поглед

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Магданозът унищожава 86 процента от клетките на рак на белия дроб и е ефективен за убиване на ракови клетки на гърдата, яйчниците, панкреаса, простатата и дебелото черво!

Магданозът унищожава 86 процента от клетките на рак на белия дроб и е ефективен за убиване на ракови клетки на гърдата, яйчниците, панкреаса, простатата и дебелото черво!

Следваща статия
Ползи за здравето на конюгирана линолова киселина (CLA)

Ползи за здравето на конюгирана линолова киселина (CLA)

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
 • – да намерите добър лекар специално за вас
 • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
 • – помогнете на близките си като оцените лекар