Блог

Три рецепти на баба Ванга за бяло течение

Три рецепти на баба Ванга за бяло течение

Въпреки че има и начини за лечение на бяло течение с медикаменти от традиционната медицина, все повече жени се опитват да стопират този неприятен проблем с природни средства. Хубаво е да знаете, че все пак е добре да се консултирате с лекар относно ползването на билкови рецепти.

 

Има три изпитани рецепти на баба Ванга за бяло течение, които биха ви помогнали много, ако ги изпълнявате. Те се прилагат, само ако възпалението на половата система на жените не е много сериозно и не се дължи на някои по-опасни болести.

 

Първата от прословутите рецепти на баба Ванга за бяло течение е с ябълков оцет. За да е ефективна, ябълковият оцет трябва да е натурален и най-добре да сте си го приготвили вие. С него се правят промивки, разреден предварително с вода, като се препоръчва рецептата да се прилага в случаите, когато възпалението е предизвикано от външни замърсители. Ако подправяте и ежедневната си салата с натурален домашен ябълков оцет, то тогава лечението е още по-ефективно.

 


Втората от прословутите рецепти на баба Ванга за бяло течение е с невен. За нея са необходимо да си приготвите маслен извлек от билката. Шепа от изсушената или от прясната билка се заливат с 200 грама чист зехтин и се оставя на тъмно за около 7 дни. После се прецежда и 2 супени лъжици от течността се добавят към вода, с която да миете интимната си зона.

 


Третата от прословутите рецепти на баба Ванга за бяло течение е с чесън. Освен под формата на свещичка или тампон, чесънът може да се ползва и вътрешно като го хапвате повече, тъй като той има силни антимикробни и противогъбични свойства. Като тампон се взима ненаранена главичка чесън, която се увива в марля и се поставя конец за по-лесно изваждане. Нека той да постои вътре около час-два и после да се извади внимателно.

 

Свързани статии:

Смрадлика – при кои заболявания се използва билката?

Рецептите на Ванга и Дънов за лечение на диабет и високо кръвно

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
infonews.bg
Предишна статия
Пресни плодове за здраво сърце

Пресни плодове за здраво сърце

Следваща статия
Защо са полезни тиквените семки

Защо са полезни тиквените семки

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар