Блог

Стартира играта на doctiming.bg с много любими награди

Намерете своето здраве и спечелете чудесни награди с doctiming.bg

 

Кои са най-добрите лекари в България? Как бързо да си намеря качествен зъболекар? Мога ли да получа качествено и евтино лечение?

 

На тези и още много здравни въпроси лесно ще намерите отговор в doctiming.bg. Сайтът предоставя огромна база данни с медицински лица и услуги, където за секунди можете да намерите интересуващия ви специалист. Но това не е всичко! Тук още ще прочетете мнения, коментари и оценки за всеки доктори и зъболекар и така ще направите своя избор мъдро.

 

Този месец освен здраве и добро самочувствие на doctiming.bg можете да откриете и много чудни награди, които имате възможност да спечелите от Фейсбук играта на сайта. Да участвате е лесно - просто трябва да се регистрирате на сайта.

 

Ако обаче наградите: 3 ваучера по 100лв. От Хипермаркети Технополис, 2 парфюма BVULGARI и уикенд за четирима във Winery complex STAROSEL Ви се сторят твърде привлекателни и искате да спечелите на всяка цена, doctiming.bg Ви дава възможност да поканите своите приятели и така да удвоите шанса си за печалба!

 

И побързайте - играта приключва на 30.11.2013 в 16:00

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия

Помощ за черния дроб

Следваща статия

Заразна целувка

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар