Блог

Рецепта чудо за сваляне на високо кръвно налягане

Рецепта чудо за сваляне на високо кръвно налягане

Опитайте тази много ефикасна домашна рецепта за сваляне на високо кръвно налягане, срещу висок холестерол и затлъстяване

 

Високото кръвно налягане или хипертонията е едно много често срещано заболяване. Понякога дори и хора с нормални стойности вдигат кръвното и се налага да се прибягва до народна медицина, за да влязат в норма стойностите. Има много бабини рецепти, които помагат за това. Има една обаче, която действително ще ви помогне за сваляне на високо кръвно налягане и може винаги да посягате към него когато ви се наложи да смъквате високите стойности.

 

 

Много наши прадеди са разчитали именно на помощ от природата, когато са страдали и така така са открили невероятни лечебни комбинация за сваляне на високо кръвно налягане. Някои смятат, че това е рецепта-чудо и в нея са включени само полезни природни продукти като чесън, мед и домашен ябълков оцет. Самостоятелно тези три продукта са уникално полезни и всеки би трябвало да ги ползва в менюто си, но в съчетание те направо се превръщат в панацея за сваляне на високо кръвно налягане.

 

Те служат също така и като щит срещу раковите заболявания, за хемороиди, затлъстяване, ставни болки и висок лош холестерол.

 

За да си приготвите тази смес за сваляне на високо кръвно налягане ви трябват 8 скилидки чесън, чаена чаша мед и чаена чаша натурален домашен ябълков оцет. Всички съставки се смесват добре, след което се изсипват в стъклен съд, в който се съхраняват.

 

От сместа за сваляне на високо кръвно налягане се взимат по 2 супени лъжици, разредени в чаша топла вода сутрин 15 минути преди хранене.

 

Свързани статии:

Как високото кръвно поврежда мозъка и паметта

Тибетски капки на живота – еликсир на здравето и дълголетието (рецепта и схема за приемане)

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
uzdravomtelu.rs
Предишна статия
Най-достъпните храни антирак

Най-достъпните храни антирак

Следваща статия
Лечебните свойства на краставиците

Лечебните свойства на краставиците

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар