Блог

Пречистване с ябълков оцет и мед по метода на проф. Мермерски

Пречистване с ябълков оцет и мед по метода на проф. Мермерски

Комбинацията от ябълков оцет и мед пречиства кръвоносните съдове от плаките, твърди известният лечител проф. Мермерски. Според него ако сутрин започнем деня с чаша вода, в която има разтворени една лъжица ябълков оцет и една лъжица мед, това ще ни дари здраве и дълголетие. Тази напитка се пие 30 минути преди да закусим и предпазва от развитие на атеросклероза, тъй като пречиства кръвоносните съдове от натрупаните в тях плаки.


 

Според проф. Мермерски лечение с ябълков оцет и мед трябва да правят хората над 40-45-годишна възраст, за да се предпазят и от опасни състояния като инфаркт, инсулт и диабет тип 2. Според известният лечител и диетолог заради неправилното хранене сред българите има най-висока смъртност в Европейския съюз, изчислена на глава от населението.


 

Според проф. Мермерски, цитиран от lechitel.net, един морков може да набави необходимата дневна доза от витамин С, както и нужното количество витамин А за четири дни. Две ябълки на ден пък на гладно могат да ни спасят от инфаркт и инсулт.


 

Освен лечение с ябълков оцет и мед, проф. Мермерски препоръчва да не забравяме и чесъна, който е най-уникалното природно лекарство. Една скилидка от него унищожава цялата патогенна флора в организма. Лечителят напомня, че еликсирът на младостта и дълголетието пък е смес от захаросан мед, орехи и мляко.


 

Проф. Мермерски смята, че българите ще бъдат по-здрави, ако започнат да се хранят правилно. Затова е добре да започнем лечение с ябълков оцет и мед всяка сутрин, за да бъдем здрави и да доживеем до дълбоки старини.


 

Свързано:


 

Ябълковият оцет – чудесен еликсир за здравето


 

9 невероятни приложения на ябълковия оцет, които просто трябва да знаете


 

Лятно прочистване с отвара от цвекло само за 4 дни


 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
wisegeek.com
Предишна статия
Как сами да се преборим с възпалението на венците

Как сами да се преборим с възпалението на венците

Следваща статия
Лесна и ефикасна рецепта за подобряване на зрението с мед и зелени орехчета

Лесна и ефикасна рецепта за подобряване на зрението с мед и зелени орехчета

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар