Блог

Нова уеб платформа за информационни копия на вещества

Нова уеб платформа за информационни копия на вещества

 

Първата по рода си в световен мащаб интернет платформа, която позволява на потребители от цял свят бързо и лесно да закупуват информационни копия на вещества, стартира на 25.04.2016 г.

 

 

 

 

Запознайте се малко повече с платформата:

 

 



IC - информационни копия на веществата

 

 



Спектралните характеристики на веществата може да бъдат „записани“ с различни технически средства, прехвърлени в информационен носител и пренесени в организма. В резултат, отговорът на организма спрямо въведеното IC копие на веществото е аналогичен на реакцията му към самото вещество.

 

 



Френският учен Жак Бенвенист. През 1988г. той доказва наличието на „памет на водата“. През 1991г. за пръв път извършва прехвърлянето на IС копия на вещества на разстояние.

 

 

 


През 2009 г. Нобеловия лауреат Люк Монтание потвърди възможността за пренос на спектрални характеристики на ДНК върху вода.

 

 



През 2004 г. радио физикът Марк Грийнщайн и д-р Майкъл Шрайбмън разработват техника за изготвяне и предаване на IС копия. От 2009 г., технологията се развива от фонда DST, който обединява 28 лекари и 12 учени. Беше доказано, че IC копията нямат странични действия.

 

 

 


Технологията IC Medicals е патентована: PCT / RU 2012/000033, WO 2013/112066 А2

 

 

 


Как работи технологичният модел на IC Medicals?

 

 



Определяне на някои понятия:

 

 

 

- Биологично активно вещество (BAS) - вещество, което в малки количества (концентрации) може да предизвика реакция на биологичен организъм.  Различните BAS предизвикат различни реакции в различните организми, а могат и да въздействат различно.

 


- Биологично неутрално вещество - вещество, което в малки количества (концентрации) не предизвикват забележими реакции в биологичния  организъм.

 

 

 


Различни изследователи са установили, че когато биологично активното вещество се постави в непосредствена близост до биологично неутрално вещество, във външно електромагнитно поле с определени характеристики, резултатът е, че неутралното вещество придобива  биологична активност!

 

 

 


По този начин, можем да заключим, че всяко вещество има информация за изображението, което може да се "отпечатва" на друго вещество чрез електромагнитно поле.

 

 

 


Как чаша вода става информационно копие активни вещества?

 

 

 



Технологията IC Medical, която вече е в практиката, чрез свръхслаби електромагнитни излъчвания, създава и пренася на големи разстояния IC информационни копия на вече съществуващи лечебни съставки.

 

 

 


Използват се обикновените компютри като комуникационна система, като всеки човек може да приеме това информационно копие и като средство за лечение.

 

 

 


Потребителят избира от интернет сайта съставките, които са му нужни. След установяване на връзка със специалния технически център на IC информационни копия, информационното съдържание на избраното химическо вещество се „копира“ на обикновено CD, поставено в записващото у-во или направо върху клавиатурата на компютъра.

 

 

 


След това поставяме чаша с вода върху този диск и изчакваме 30 минути. След като е приела така информационното копие, водата има същия ефект върху организма, както ако сме приели съответната химическа съставка.

 

 

 

 


Предимството е, че ги няма страничните ефекти и противопоказанията. Зареденият по този начин диск може да се използва около един месец. В момента техническият център на проекта съдържа 40 информационни копия на активни вещества.

 

 

 


До момента по проекта IC Medical са направени над 5000 клинични проучвания и в повече от 90% информационните копия имат позитивен ефект, чрез тях хората подобряват своето здраве. Това е емпирична технология и всяко ново информационно копие на лекарство се изследва клинично, преди да се предложи на хората да го използват.

 

 

 

 

 

Свързани статии: 

 

Европа ни дава пари за дълъг живот

 

Източник: Здравница

 

 

 

 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Как да консумирате безопасно тези 13 ядливи цветя

Как да консумирате безопасно тези 13 ядливи цветя

Следваща статия
Кое е най-лошото време от деня за похапване?

Кое е най-лошото време от деня за похапване?

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар