Блог

Месец на безплатните прегледи и консултации с психолог за двойки с репродуктивни проблеми „40+“ започва от днес в Първа САГБАЛ „Св. София“

Месец на безплатните прегледи и консултации с психолог за двойки с репродуктивни проблеми „40+“ започва от днес в Първа САГБАЛ „Св. София“

Първа САГБАЛ „Св. София“ отваря своите врати и започва безплатни прегледи и консултации в рамките на програмата за лечение и диагностика на двойки с репродуктивни проблеми „40+“ пише сайтът ehograf.info. Прегледите ще се осъществяват до 25 юни. Това ще става само след предварително записан час на тел.: 024470263 или на GSM: 0878205253.

 

През същия период в болницата ще се провеждат и безплатни консултации с психолог за двойки с репродуктивни проблеми във връзка с емоционалните проблеми по време на ин витро лечение. Консултациите с психотерапевта Ирина Димова ще се осъществяват след предварително записване на тел.: 0887513 244.

 

Програмата „40+“ е насочена основно към пациентки на възраст над 40 години, но от нея ще могат да се възползват и по-млади жени с преждевременно намален яйчников резерв. Тя е съвместна инициатива на Първа САГБАЛ „Св. София“ и Варненски медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ и се осъществява като реверанс към тази група пациентки, които нямат възможност да се възползват от националната програма за финансиране на лечение чрез ин витро оплождане. Целта е да се предложат преференциални и достъпни цени на ин витро процедури за тези пациентки. За включилите се в програмата, ще бъде изготвен индивидуален план за лечение от водещи специалисти по репродуктивна медицина от двете лечебни заведения с главен консултант доц. д-р Емил Ковачев дм. от МУ-Варна, лекари от „Св. София“ и ембриолозите на лечебното заведение.

 

Други интересни статии:

6 начина по които сексът укрепва здравето ви

Рискове за здравето според кръвната група

Таханът може да спаси живота ви

 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
снимка: Thinkstock
Предишна статия
Топ 10 здравословни ползи на женшена

Топ 10 здравословни ползи на женшена

Следваща статия
Морските кристали (японски алги) – кавказко чудо, което лекува рак, високо кръвно и много други болести

Морските кристали (японски алги) – кавказко чудо, което лекува рак, високо кръвно и много други болести

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар