Блог

Ефикасно отслабване със солена вода

Ефикасно отслабване със солена вода

Премахването на токсините и отровите, натрупани в тялото ни ни пречат и разболяват, затова и когато сте решили да свалите някой и друг килограм, първо трябва да помислите за премахването им. Това е и първата стъпка към мечтаната фигура. Може да направите едно много ефикасно прочистване на организма и отслабване със солена вода. Според мнозина изследователи в последните няколко години все по-голям става броят на хората, които отслабват, като първо пречистват тялото си от токсините, а след това започват да изгарят натрупаните мазнини. Вече се знае, че пречистеното от токсини тяло се сбогува много по-бързо с мазнините и излишните килограми.

 

Ефикасното прочистване на тялото и отслабване със солена вода е един метод за сбогуване с излишното тегло, които се радва на особена популярност, защото освен ефективен, е и изключително полезен.

 

Благодарение на солената вода тялото се прочиства не само от мазнините, но и от отровите, водещи до редица заболявания.

 

Самият процес на детоксикация или отслабване се състои в приема на хладка вода, в която е добавено съответното количество сол. В това ефикасно отслабване със солена вода може да ползвате морска сол, хималайска сол, келтска морска сол, каменна сол или здравословната, от която кръвното не се влияе. Пропорциите са на литър вода да разтворите до 2 чаени лъжици сол.

 

Половината от тази солена вода се пие сутрин преди закуска, а останалата – по чаша през 20 минути. Трябва се има предвид, че тя преминава през тялото бързо, поради което често ще се налага да посещавате тоалетната. Затова е добре това прочистване и отслабване със солена вода да бъде направено през уикенда. След пречистването трябва да се захраните с леки храни – плодове, сокове, пасирани зеленчуци, мляко.

 

Хора, които имат болни бъбреци, е по-добре да не правят това пречистване и отслабване със солена вода.

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
goodies.im
Предишна статия
Законът за промяната

Законът за промяната

Следваща статия
Рецепти за вкусни шейкове с куркума

Рецепти за вкусни шейкове с куркума

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар