Блог

Домашна рецепта за олио от канабис, което се използва като заместител на химиотерапия

Домашна рецепта за олио от канабис, което се използва като заместител на химиотерапия

Много хора твърдят, че олиото от канабис е лек – чудо за заболявания, като епилепсия, рак, диабет и множествена склероза, особено след като конвенционалната медицина се оказа неуспешна. Според Рик, конопеното масло подмладява жизненоважни органи на тялото, което помага на хората, които го използват, да се чувстват 20-30 години по-млади по време на началните етапи на лечението. Имайте предвид, че използването на коноп трябва да е в правилните пропорции и дози.

 

Олиото от коноп ще понижи кръвното налягане и ако сте на лекарства за кръвно налягане, може да откриете, че това лекарство вече не е необходимо. Същото важи и за диабетици. Виждал съм как конопеното масло, контролира кръвната захар до степен, че инсулинът вече не е необходим.

 

Рик Симпсън е човек от Канада, който разказва, че излекувал своя рак на кожата с помощта на един много специфичен метод за получаване на масло, концентрат от конопеното растение. Той препоръчва приема на маслото през устата в продължение на период от 90 дни, в зависимост от състоянието, което лекувате.

 

Рецепта на Рик Симпсън за олио от канабис

 

Поставете напълно сухия материал в пластмасова кофа.

 

Навлажнете материала с разтворителя, който използвате. Могат да се използват много разтворители. Ще ви трябва около 9 литра разтворител, за да се извлече THC от 450 грама сух изходен материал. 500 милилитра от разтворителя трябва да е повече от достатъчно, за да се извлече ТНС от 28 грама от изходния материал.

 

Намачкайте растителния материал с помощта на чисто, необработено химически, чукче или нещо такова. Въпреки че изходният материал е напоен с разтворителя, ще откриете, че може да бъде лесно смачкан.

 

Продължете да мачкате материала с пръчката, докато добавяте разтворител и растителния материал не е изцяло покрит и напоен, след което разбърквайте в продължение на още около три минути.

 

Докато правите това, ТНС се разтваря от материала в разтворителя.

 

Изсипете разтворителя в друга кофа. По този начин сте извлекли около 80% от THC на растителния материал.

 

Второ измиване: отново добавете разтворител към сместа и бъркайте за още три минути, за да се извлече останалата част THC.

 

Прецедете разтворителя през филтър за кафе в чист съд.

 

Изхвърлете, два пъти промития, растителен материал.

 

Варете  течността до изпаряване на разтворителя.

 

Когато нивото на течността започне много да намаля, сложете малко вода (около 10 капки за 4 литра). Това ще помогне да се освободят остатъците от разтворителя и да се защити маслото от твърде многото топлина.

 

Когато сместа от разтворител и вода остане около 2 см на дъното на съда, дръпнете от котлона, докато разтворителя не се изпари напълно.

 

Внимателно сипете маслото в съд от неръждаема стомана.

 

Сега сложете контейнера от неръждаема стомана върху отоплителен уред. Може да отнеме няколко часа, но водата и летливите терпени ще се изпарят от маслото. Когато вече няма никакви други примеси в маслото, то е готово за употреба.

 

Поставянето на маслото в пластмасова спринцовка го прави много лесно да се използва.

 

ВНИМАНИЕ: Уверете се, че сте в много добре проветриво място и пуснете аспиратор, който да поглъща парите, тъй като те са много лесно запалими. Бъдете сигурни, че в момента няма искри, цигари и т.н., които могат да запалят изпаренията.

 

Свързани статии:

Конопеното масло се грижи за здравето, може да помогне дори при рак

Ползвайте конопено семе за остър ум, красива кожа и против рак и депресия

Рецепта за олио от канабис, която лекува рак

 

Източник: Био Поглед

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Вегетарианците, които ядат риба имат по-нисък риск от рак: проучване

Вегетарианците, които ядат риба имат по-нисък риск от рак: проучване

Следваща статия
2 минутна детокс напитка, която ви освобождава от всички токсини в тялото

2 минутна детокс напитка, която ви освобождава от всички токсини в тялото

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар