Блог

Гал Сасон предрича 2015-а да е добра за хората, които се грижат за здравето ни

Гал Сасон предрича 2015-а да е добра за хората, които се грижат за здравето ни

Гал Сасон е световноизвестен астролог и кабалист, преподавател в Юдаисткия университет в Лос Анджелис по Кабала, митология и астрология. Той има дълбока връзка с България, неговата баба е българска еврейка от Варна. Но едва ли е само това, след като от 7 години ежегодно идва у нас, изнася лекции и споделя, че тук се чувства прекрасно.

 

 

Не семейството му, а едно пътуване до Мексико запознава Сасон с астрологията и мистичното еврейско познание.

 

 

Освен всичко друго Гал Сасон е и професионален музикант и писател. Неговата книга последна книга се нарича „Космически навигатор“, в която той прави предвиждания в различни сфери на живота. На книгата му „Едно желание може да промени вашия живот“ пък най-голям почитател е Мадона.

 

 

Представяме ви прогнозата и съветите на Гал Сасон за България през 2015 година, споделени пред предаванията „Преди обед“ по БТВ  и  „На кафе“ по Нова телевизия.

 

 

През 2015 година пред България се отваря шанс да се представи по по-привлекателен начин пред света, прогнозира световноизвестният астролог и кабалист Гал Сасон, който за 7 поредна година беше в България, за да изнесе специална лекция на тема „Безгрижните възможности на 2015-а“ . В нейните рамки той представи и хороскопа на България за следващата година. Освен че следващият астрологичен период ще е благоприятен за имиджа на страната ни, той ще бъде добър и за нейната кариера. През последните 3 години в дома на кариерата на България беше планетата Сатурн, която се асоциира с нея и с кармата, и която догодина се отдалечава от него, така че предстоят добри дни за кариерата на България, обяснява Гал Сасон. Но от юни до септември трябва да се внимава, защото Сатурн отново се връща обратно, предупреждава астрологът.

 

 

Тъй като кариерата е свързана с водачеството, Сасон предрича промени в правителството, а след юни под влияние на Юпитер пророкува възможност за повече инвестиции в България.За първи път от 12 години насам през юли и август тази планета навлиза в дома на финансите периодът става благоприятен за инвестиции, индивидуални и групови.

 

 

Казва обаче, че в периода 25 юли – 6 септември трябва да се внимава с парите, защото планетата Венера е ретроградна. Съветът му е да не правим големи инвестиции, дори когато на пръв поглед ни изглеждат изгодни, да не се създават нови партньорства, да не се започват нови неща, да не се купува, а да се продава. Гал Сасон коментира, че според хороскопа на България у нас има пари, но те изтичат между пръстите. Меркурий е планетата на бизнеса и новите технологии, на крадците и когато той е ретрограден, на стоковите пазари винаги има проблеми, подчертава той.

 

 

Известният американец с български корен разказва, че в началото на 2015-а България ще бъде разпъната като на кръст. Най-трудният период обаче ще приключи до март. До тогава и особено около Св. Валентин се очакват нови природни бедствия.
Гал Сасон споделя виждането, че човек може да бъде щастлив само когато приеме себе си, което е труден процес, но не и невъзможен. Убеден е, че ние, българите, нямаме никакви истински причини да не приемаме себе си. Вие нямате външнополитически врагове, всичко е вътре у вас, въпрос на себеоценка и самочувствие, които могат да се променят дори с простичка медитация, казва той.

 

 

Ето един лесен начин, който Сасон препоръчва: Лягате на пода, фокусирате се върху дишането си, като броите до 4, след това издишате, броейки до 2, после отново повтаряте всичко за около 5 минути. Астрологът- кабалист обяснява, че като броим, държим лявото полукълбо на мозъка заето, а дясното започва да релаксира. В такова състояние започваш да приемаш себе си, можеш да видиш пътя, който трябва да следваш, за да подобриш живота си, уточнява той. Разказва, че по този начин и Моцарт композирал. Често той карал съпругата си да му разказва приказки, което активирало лявото му полукълбо, докато дясното се освобождавало, релаксирало и композирало.

 

 

Гас Сасон ни съветва още през 2015-а, годината на зелената Овца според китайския календар, да консумираме повече зеленчукови и плодови сокове, да обърнем внимание на храненето си, на работата, рутината, чистотата и на най-важното – служенето на другите. Той предрича, че след 11 август положителната енергия ще бъде насочена към хората, които се грижат за здравето на другите. От 17 август до 9 октомври ще имаме силна връзка с Господ и тогава молитвите, благословиите ни, оздравяването ще бъдат много ефективни. Предупреждава обаче, че в този период не е добре да се предприемат операции, защото нещо може да се обърка.

 

 

Свързани статии:

Най-важните 5 принципа, които всяка зодия следва

Истерия за час на раждането, сертификати за хороскоп издават масово в родилното

 

Автор: zdravedae.com

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Павлин Пантов: Да дам на хората чиста храна е моя кауза

Павлин Пантов: Да дам на хората чиста храна е моя кауза

Следваща статия
Лечебните свойства на райските ябълки

Лечебните свойства на райските ябълки

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар