Блог

Удължете живота си с още 13 години с тази напитка чудо

Удължете живота си с още 13 години с тази напитка чудо

Изглежда, че съвременната медицина едва сега започва да открива това, което натуропатите и местни практикуващи от цял свят отдавна са знаели, а именно, че чесънът, лимоните и други подобни не са само източник на храна, но и имат силни лечебни свойства. Чесънът и лимоните имат дълга история на медицинско приложение в много култури – включително Тибет.

 

Лекарството, дадено по-долу, е една стара тибетска формула, която използва мощта на лимони и чесън заедно, за да излезе с лечение, което да донесе огромни ползи за здравето.

 

Повече за тази напитка

 

Тази напитка отдавна се използва в целия Тибет, за да помогне за лечение на различни заболявания. Известно е, че е ефективна за подобряване на различни храносмилателни оплаквания, както и предотвратяване на сериозни събития като инфаркти или инсулти. Тя също е била използвана, за да спомогне за насърчаване на дълголетие и удължи живота на дадено лице.

 

За повечето хора ще е изненадващо, че тази напитка се основава само на чесън, лимони и вода. Въпреки това, лимони и чесън са две от най-мощните лекарствени вещества в природата. Чесънът е бил използван през цялата човешка история за медицински цели и отдавна е ценен заради способността си за укрепване на имунната система, подпомагане на сърдечното здраве и борба с инфекцията. Лимоните също имат дълга история на употреба и също така са чудесен тласък на имунната система и безопасен и ефективен начин за алкализиране на организма, предотвратявайки по този начин много сериозни хронични заболявания като рак. Напитката е с високо съдържание на витамин С и фактът, че тази рецепта използва кората на лимона, е значителен: активните съставки в лимоновата кора стимулират функцията на черния дроб и помагат на организма да се детоксикира естествено.

 

И разбира се, нека не забравяме самата вода: препоръчително е да се пият минимум 8 чаши вода дневно за поддържане на оптимално здраве. Въпреки, че това лекарство се приема само в малки количества, то все пак може да допринесе за хидратация, което е важно за цялостното функциониране на организма.

 

Рецепта за напитката

 

Съставки:

  • 350 грама скилидки чесън, обелени и настъргани
  • 1 килограм лимони, настъргани с кората
  • 1,5 литра вода

 

Инструкции

Подгрява се вода в тенджера, докато кипене, след което се добавят лимоните и чесънът и се намаля котлона. Къкри в продължение на 15 минути, след това се отстранява от огъня. Охлажда се напълно и се съхранява в хладилник в стъклен буркан.

 

Съда, в който държите течността трябва да се разклаща добре преди всяка употреба и да се вземат 50 мл от сместа всяка сутрин на гладно в продължение на 25 дни. След това има десет дни почивка и се повтаря лечението.

 

Тази напитка – чудо използва мощта на две от най-мощните лечебни храни на Земята – чесън и лимони – за да може значително да подобри здравето и в същото време да насърчи дълголетието.
 

 

Свързани статии:

Рецепта с чесън и лимон: перфектна за прочистване на артериални блокажи

Етерично масло от лимон подобрява здравето и красотата

Лимон, зехтин, мед: мощна смес, която разтваря камъни в бъбреците и убива глисти

Как комбинацията мед и лимон може да направи чудеса?

 

Автор: biopogled.com

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Трикове, когато сме се успали, за да изглеждаме добре

Трикове, когато сме се успали, за да изглеждаме добре

Следваща статия
Полезните свойства на медената вода

Полезните свойства на медената вода

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар