Блог

Световнопризнат специалист в инвитрото с безплатни консултации в София

Световнопризнат специалист в инвитрото с безплатни консултации в София

 

Д-р Ниязи Емре Тургут, специалист по акушерство и гинекология от група болници „Мемориал“ (Турция), ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София. Световнопризнатият лекар ще гостува в България на 8 и 9 април по покана на „Медикъл Караджъ“.

 

 


Д-р Тургут е от екипа на проф. Семра Кахраман, ръководител на Центъра за репродуктивна медицина към „МЕМОРИАЛ-Шишли” (Истанбул) и председател на Международната асоциация за предимплантационна генетична диагностика. „Мемориал“ е носител на престижната световна награда „Най-добър център за лечение на стерилитет”, връчена през 2015 г. в Лондон.

 

 


По време на визитата на д-р Тургут в „Медикъл Караджъ“ Сега семейства от България, които се интересуват от услугите на Центъра за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“, могат да проведат първоначална консултация и да се информират за възможностите за лечение в техния случай на място в София.

 

 


Около 10-15 % от двойките по света се сблъскват с репродуктивни проблеми. Според статистиката проблеми с репродуктивното здраве има над 270 000 двойки в България. Консултация с лекар се препоръчва, ако не се реализира бременност по естествен път в продължение на една година, а ако жената е над 35-годишна възраст – в продължение на 6 месеца. Нарушения в менструалния цикъл, спонтанни аборти, наличие на хромозомни заболявания при някой от родителите също предполагат посещение при специалист.

 

 


Центърът за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“ е предпочитана дестинация за семейства от цял свят, които не успяват да се сдобият с бебе по естествен начин. Високата успеваемост е причина пациентите да се обръщат към неговите специалисти. При млади двойки бременност се постига в 65 % от случаите, а при жени над 40 години или с вече с над 3 неуспешни опита, шансът за зачеване е 25 %.

 

 


Тези резултати са много над средното в световен план. Затова към центъра годишно се обръщат над 3000 двойки, много от които от чужбина.

 

 


Сега семейства от България, които се интересуват от услугите на Центъра за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“, могат да проведат първоначална консултация и да се информират за възможностите за лечение на място в София, в „Медикъл Караджъ“ . За целта е необходимо пациентите да се запишат предварително по телефона и да носят със себе си пакет изследвания. По-конкретна информация може да се намери на този линк – http://medikara.bg/d-r-turgut-u-nas.

 

 

Свързани статии:

 

 

Каква е ролята на биолога за успеха на една ин витро процедура?

 

Д-р Явор Владимиров: инвитрото става все по-евтино и по-безопасно

 

Безплатни прегледи с ултразвуково изследване в инвитро центъра в Токуда ще се провеждат до 25 юли

Източник: Здраве Да е

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия

Затлъстели ли са 7-годишните?

Следваща статия
Всичко за вирусът ЗИКА: симптоми, диагностика и природни лечения

Всичко за вирусът ЗИКА: симптоми, диагностика и природни лечения

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар