Блог

Напълнява ли се от бирената мая или тя е много полезна

Напълнява ли се от бирената мая или тя е много полезна

Сред една от най-полезните хранителни добавки може да бъде наредена бирената мая. Но много хора се притесняват да я пият. Те се питат напълнява ли се от бирената мая и се страхуват да не би да развалят фигурата си. Бирената мая е много богата протеини, витамини В и минералите хром и селен. Това я превръща в супер добавка, която заради тези свои качества има способността да намалява високите нива на кръвна захар и на лошия холестерол.

 

Затова тези, които се питат напълнява ли се от бирената мая, нека бъдат спокойни, че при едно балансирано хранене и приемането на добавката те няма да качат килограми.


Според най-нови изследвания полизахаридите в бирената мая стимулират имунната система и се бори с инфекции и болестотворни бактерии.

 

Благодарение на богатото си съдържание на протеини, бирената мая може да е бъде само и единствено в полза за отслабване. Протеините осигуряват повече енергия на тялото, а хромът намалява съдържанието на мазнини в клетките.

 

Затова питащите се напълнява ли се от бирената бая трябва да не се притесняват, а дори напротив, да използват в диетата си от този така полезен продукт.

 

Съдържащите се в бирената мая витамини от група В помагат за получаване на повече енергия и по-бавна уморяемост. Те помагат много и при състояния на депресия, стрес, тревожност.

 

Бирената мая подпомогна също така лечението на акне, екземи и себореен дерматит. Елементите, съдържащи се в този уникален продукт дори намаляват риска от рак на кожата, а биотинът в нея подсилва ноктите и изсъхналата коса.

 

Затова на тези, които се чудят напълнява ли се от бирената мая, трябва да знаят, че това е един уникално полезен и много подходящ за хора на диета продукт.

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
http://e-zdravey.com/
Предишна статия
Медът от мащерка: деликатес и лек

Медът от мащерка: деликатес и лек

Следваща статия
Семена от пъпеш усилват потентността

Семена от пъпеш усилват потентността

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар