Блог

Как естествено да пречистите дробовете си за 48 часа?

Как естествено да пречистите дробовете си за 48 часа?

Има много хора, които никога не са пушили цигари и въпреки това имат проблеми с белите дробове, а други, които са пушили в продължение на 40 години, имат дробове в перфектна форма. Всичко зависи от организма на човека. В тази статия ще ви представим някои съвети за това как да очистите дробовете си за 48 часа.

 

Преди да започнете процеса на детоксикация, трябва първо да „изхвърлите“ всички млечни продукти, тъй като тялото трябва да се отърве от токсините на млечните продукти.

 

Два дни преди процеса на детоксикация, е необходимо да се премахнат всички млечни продукти от диетата.

1. Преди първия ден на режима, изпийте чаша билков чай, преди лягане. Той ще изпусне токсините от червата. Белите дробове, нито която и да е друга част от тялото, не трябва да се претоварват с трудна работа по време на пречистването.

2. Изцедете два лимона в 300 мл вода и изпийте преди закуска.

3. Изпийте и 300 мл сок от грейпфрут. Ако не ви харесва вкуса, можете да го замените със сок от ананас. Тези сокове съдържат естествени антиоксиданти, които подобряват дихателната система.

4. Изпийте 300 мл чист сок от моркови между закуската и обяда. Сокът от моркови помага да алкализира кръвта по време на пречистването.

5. Трябва да се пие по 400 мл сок от богати на калий плодове, по време на обяд. Калият действа като тоник за почистване. Преди да си легнете се пие 400 мл сок от червени боровинки. Той ще ви помогне в борбата с бактериите в белите дробове, които могат да причинят инфекции.

 

Погрижете се за тялото си и правете упражнения

 

Топла вана по 20 минути всеки ден, ще позволи на тялото чрез изпотяване да изведе повече токсини. Поставете 5-10 капки евкалипт в купа с вряща вода. Застанете над съда и поставете чиста кърпа над главата си. Вдишвайте парата, докато се охлади.


 

Свързани статии:

Дъхавата мащерка –лек срещу болести на стомаха и белия дроб

Какво не знаем за рака на белия дроб

Билкови рецепти за прочистване на белите дробове

 

Автор: biopogled.com
 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Три дефицита, унищожаващи качеството ви на живот, и как да ги решите

Три дефицита, унищожаващи качеството ви на живот, и как да ги решите

Следваща статия
Райски ябълки при простудни заболявания

Райски ябълки при простудни заболявания

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар