Блог

Как да отслабнем бързо?

Как да отслабнем бързо?

В борбата с наднорменото тегло, ние често се питаме: „Как да отслабнем бързо?“.Да отслабнете бързо, не е трудно. Но резултатът е много нестабилен. Е, как тогава да отслабнете бързо и да задържите резултата?

 

1. Най-важното нещо – психологическото настроение. Трябва да се подготвите психически за строги ограничения в храната и изтощителни физически дейности /особено, ако иаме доста килограми за смъкване/. Вземете вектор на хармония и лекота. Влезте в онлайн хранителен дневник, за да внимавате какво ядете. Загубата на тегло трябва да се постига с лекота, а не да се превръща в мания и фикс идея.

 

2. Ограниченията в храната не трябва да продължават повече от седем дни. Ето един пример с перфектна питейна диета. Възможно е да се използват напитки: бульон, кисело мляко, сок, минерална вода. 400 грама нискомаслено сирене е разделено на три хранения на ден. За всеки 7 дни от тази диети за една седмица може да загубите над пет килограма.

 

3. Без физическа активност не е достатъчно. Ангажирайте се в упражнения за сутринта. Ако можете, след това тичайте най-малко половин час на ден. Скачане на въже, въртене на обръч са добри партньори на диетата. Обърнете специално внимание на клекове. Така не само ще има шанс да отслабнете, но и ще стегнете фигура си.

 

4. Допълнителни процедури. В допълнение към всички по-горе стъпки, правете си и масаж. Кожата става по-нежна и еластична, което ще ви помогне да изглеждате по-добре.

 

За дългосрочни резултати, изберете лека диета. Не забравяйте, че следните методи за отслабване, не могат да бъдат използвани повече от един път в рамките на няколко месеца, иначе ще навредите на здравето.

 

Свързани статии:

Ползвайте джинджифил за отслабване

Ефикасно отслабване със солена вода

Здравословно и трайно отслабване с билки (рецепти)

6-те най-добри скоростни диети за ефективно отслабване

Хитрини за отслабване от цял свят

 

Автор: zdravedae.com

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Научете за тези пет вида ядивни храни, за да се подготвите за оцеляване в природата

Научете за тези пет вида ядивни храни, за да се подготвите за оцеляване в природата

Следваща статия
Симптоми и признаци на хроничен стрес

Симптоми и признаци на хроничен стрес

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар