Блог

Doctiming.bg вече предлага on-line запазване на час при 218 лекаря

Doctiming.bg вече предлага on-line запазване на час при 218 лекаря

Doctiming.bg набира все по-голяма популярност сред потребителите в мрежата. На сайта вече могат да се запазват часове както за самостоятелни практики, така и за големи болници и ДКЦ-та като Токуда и Софиямед, а съвсем скоро тази опция ще е активна и за Александровска болница.

 

На страниците на Doctiming.bg потребителите могат да открият разнообразна полезна информация.  Тук можете да намерите полезни съвети и природосъобразни рецепти за здравословен живот. Всекидневно се публикуват новини на медицинска тематика. Сайтът представлява и здравна социална мрежа, където можете да добавите приятелите си или да намерите нови.

 

Ако търсите подходящ лекар или зъболекар, но не сте сигурни към кого да се обърнете за съвет, на страниците на сайта можете да потърсите желания от вас специалист и след това да прочетете коментарите и оценки, споделени от различни потребители. Търсенето на добър лекар никога не е било толкова лесно!

 

Тук можете да видите кои лекари работят в най-търсените специалности: зъболекар, акушер-гинеколог, ендокринолог, уролог, дерматолог, невролог, нефролог.

 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Възход на сезонните алергии през пролет 2014!

Възход на сезонните алергии през пролет 2014!

Следваща статия
Шоколадът – любопитни факти и интересни проучвания

Шоколадът – любопитни факти и интересни проучвания

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар