Блог

Рецепта с алое вера за лечение на рак

Рецепта с алое вера за лечение на рак

 Предлагаме ви една рецепта с алое вера против рак. Въпросната рецепта е преоткрита от францискански монах, който е бил част от католическата енория в Бразилия, където и се запознава с рецептата. Твърди се, че рецептата, със специфичен вид алое вера, може да лекува много неща. Отец Романо Заго започва да я прилага на хора от енорията си и резултатите са невероятни особено за раково болни. 

 

 

За съжаление, нивото на качество на повечето алое вера продукти, не е много добро днес. Повечето търговски продукти с алое са полезни за леки изгаряния и кожни инфекции. Един от алое вера продуктите, разгледан по-късно в тази статия, има одобрението на отец Заго.

 

 

В бюлетин от Лий Еулер от cancerdefeated.com се разкрива действителната рецепта, използвана от Отец Романо Заго, докато той е в Бразилия.

 

 

След завръщането си в Италия, отец Заго написва книга, озаглавена „Раковите заболявания могат да бъдат излекувани“, в която има и тази формула и истории и препоръки от тези, излекувани от рак и други заболявания с формулата.

 

 

Ето я и оригиналната рецепта:

 

 

  • 3-4 големи Алое листа, нарязани на по-малки парчета – сорта Арборесценс се счита за стандарт – най-идеалният случай е листата да са  от растение на пет години.
  • 500 грама мед – не синтетичен или рафиниран мед, само суров мед, без пестициди.
  • 2-3 супени лъжици ракия, уиски, коняк – чист алкохол. Вино, бира и ликьори не могат да се използват.

 

Ако местно добит суров мед, който съдържа пчелен прашец не е на разположение, можете да потърсите манука мед от Нова Зеландия. Той е добре известен, с тествани лечебни свойства.

 

 

Ракия, уиски, коняк или водка служат за разширяване на кръвоносните съдове, но по-важното е, че насърчават усвояването на алое вера алоин, който тялото обикновено има проблем с усвояването му напълно. Препоръчва  се са се придържате към тези елементи, без замествания или промени.

 

 

Съдържанието на мед може да се регулира леко на вкус. Съставките с нарязните алое вера листа се смесват в силен блендер. Сместа се съхранява в цветна бутилка, може да се съхранява в хладилник, но трябва да се разклаща или разбърква силно преди всяка употреба, за да ремиксира.

 

 

За рак препоръчваната доза от формулата на отец Заго е 2 супени лъжици 3 пъти на ден в продължение на 10 дни. Почивка в продължение на 10 дни, след което се продължава за още 10 дни. Този режим се продължава, докато всички признаци на рак изчезнат.

 

 

Не трябва да се използват фармацевтични диуретици, стероидни лекарства и корен от женско биле, докато използвате тази алое вера формула за лечение на рак. Препоръчително е да се засадят собствени алое вера растения за абсолютен контрол на качеството.

 


Закупуване на Арборесценс алое вера стартерни растения, които са расли в продължение на близо пет години, е препоръчително.

 

Свързани статии:

 

Домашна аптека – универсалното Алое вера

 

Най-големите ползи от Алое Вера сок и как да се възползваме от тази супер напитка

 

С алое вера за пиене си върнете здравето и младостта

 

Източник: Био Поглед

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Пийте чай всеки ден

Пийте чай всеки ден

Следваща статия
Най-добри храни срещу "любовни дръжки"

Най-добри храни срещу "любовни дръжки"

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар