Блог

Противодействайте на рака със смес от мед и джинджифил

Противодействайте на рака със смес от мед и джинджифил

Ракът е болест, с която никой не бива да си прави шега. Затова няма да ви подвеждаме като ви кажем, че смес от мед и джинджифил може да премахне тумори или патогенни образувания. Но тази комбинация има мощните сили да подсилва имунната система, която се бори с тях. По този начин тя помага в борбата с рака и го държи далеч от организма ни.

 

Когато имунната система е слаба, човешкия организъм е податлив към всякакви тежки заболявания, между които и рак. Във всеки човек се намират спящи ракови клетки, които се активират при 3 фактора – неподходяща храна, стрес и мръсен въздух. Когато в клетките не достига кислород, те умират по-рано от обикновеното и новите клетки се раждат вече увредени от недостига му и така се зараждат раковите клетки.

 

Сместа от мед и джинджифил не убива раковите клетки, а усилва имунната система и по този начин ги убива чрез нея. Освен това сместа пречиства организма от вредни вещества и действа против свободните радикали, т. е. тя е антиоксидант.

 

Медът има силно изразени антибактериални свойства. Джинджифилът пък от своя страна действа срещу раковите клетки като ги кара да се самоунищожават и самоизяждат.

 

Смес от мед и джинджифил се приготвя като на килограм мед се настъргват 4 корена джинджифил. Всичко се смесва добре и разбърква, след което се поставя в стъклени буркани. От нея се приема по една лъжичка 3-4 пъти дневно. Може същата рецепта да си приготвите и с джинджифил на прах, но е по-здравословно с пресен корен.

 

Друга подобна рецепта за спиране на развитието на рака с мед и джинджифил, но и с няколко други полезни съставки също може да си приготвите сами. Вземат се едно парче от пресен корен джинджифил, една чаена лъжица натурален пчелен мед, една чаена лъжица суров сусамов тахан, сокът на един лимон заедно с пулпата, 100 милилитра студено пресован зехтин и по една щипка черен пипер и морска сол. Тези продукти се смесват и бъркат в блендер, докато стане добра кремообразна смес. Приемът е като при първата рецепта с мед и джинджифил.

 

Свързани статии:

Три прости неща, показани, че лекуват рак

Джинджифилът убива ракови клетки при рак на яйчниците и простатата

Рецепта за олио от канабис, която лекува рак

Зехтин срещу рак

Москов: Лечението на рак, инсулт и инфаркт става напълно безплатно

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Дали Палео диетата е най-здравословната диета, достигаща до медиите?

Дали Палео диетата е най-здравословната диета, достигаща до медиите?

Следваща статия
10 проблеми, които бананите могат да решат по-добре, отколкото хапчета

10 проблеми, които бананите могат да решат по-добре, отколкото хапчета

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар