Блог

Ползвайте джинджифил за отслабване

Ползвайте джинджифил за отслабване

Лечебният джинджифил е от растенията, които помагат при десетки болести и здравословни състояния като рак, диабет, стомашни неразположения, повръщане, главоболие и мигрена, сърдечно-съдови заболявания, болки в ставите и артрит, при различни настинки и грип.

 

Освен всичко друго чудесните лечебни свойства на продукта помагат и за намаляване на теглото, стопяване на тлъстините и отслабване. Така че, ако искате да държите теглото си в норми, ползвайте джинджифил за отслабване. Той е богат на калий, манган и минерали, смоли, полизахариди, флавоноиди и полезно етерично масло.

 

Срещу затлъстяване прекрасните лечебни свойства на джинджифила стимулират метаболизма и изгарянето на мазнините. За отслабване е най-добре да се пие чай от джинджифил или да се настърже от корена и да се пусне във водата, която пиете.
Заради съдържанието си на специфични минерали, масла, заради въздействието си върху метаболизма и храносмилането, растението е много подходящо за сваляне на килограми. Също намалява подуването на корема.

 

Има няколко начина да използвате джинджифил за отслабване. Първият от тях е да прилагате от лечебния корен заедно със зелен чай. Не само вкусовете им се допълват чудесно, но и увеличават свойствата си. Приготвянето става като 2 лъжици зелен чай се вари в литър вода. Към тях се добавят сокът от един лимон, настърган корен от джинджифил, листа от мента.

 

Джинджифил за отслабване може да използвате и с класически чай от джинджифил. Лесно се приготвя – като заври водата, добавяте парче корен или една лъжица настърган джинджифил. Запарва се за 5 минути и е готов за консумация.

 

Може да си приготвите и шейк с манго, като за целта ви трябват 2 манго нарязани на кубчета, грейпфрут на парчета и две лъжички корен от джинджифил. След като смелите плодовете, накрая прибавяте джинджифила.

 

Джинджифилът може да бъде прибавян в студен чай. Приготвя се от джинджифил и мандарина и е много подходящ за лятото. Пие се 2-3 пъти на ден.

 

Джинджифил за отслабване може да се ползва и на прах с напитки и храни като го прибавяте към чай, отвари, сокове, супи или просто във водата, която пиете.

 

Свързани статии:

Невероятните лечебни свойства на джинджифила могат да са ви от полза и през лятото (съвети и рецепти)

Чудото „джинджифил” (без преувеличение!)

Ефикасно отслабване със солена вода

Хитрини за отслабване от цял свят

6-те най-добри скоростни диети за ефективно отслабване

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Орехите са открити, че подобряват работата на мозъка

Орехите са открити, че подобряват работата на мозъка

Следваща статия
5 добавки, които трябва да се вземат ежедневно

5 добавки, които трябва да се вземат ежедневно

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар