Блог

Плодовете на австралийско дърво – доказани за лечение на 75% от всички видове рак в срок от 25 дни

Плодовете на австралийско дърво – доказани за лечение на 75% от всички видове рак в срок от 25 дни

Първите последици от действията на това растение са видими в рамките на 2 седмици, докато туморите изчезват в рамките на 25-30 дни.

 

Плодовете на австралийското дърво Blushwood имат изключителни лечебни свойства, за които се смята, че ще се популяризират в борбата с туморите в близко бъдеще. В северната част на Куинсланд, Австралия, в тропическите гори, дървото Blushwood (Hylandia dockrillii) е било научно изследвано в продължение на осем години и се е стигнало до потресаващи данни.

 

При 200 животни (коне, кучета, котки), които са били изкуствено индуцирани с тумори, е прилаган екстракт от плодовете на това растение и резултатът е – излекувани тумори в 75% от случаите. Според изследователите, нито един от излекуваните тумори не се е върнал след това.

 

Blushwood плодовете съдържат съединение, което насочва потока кръв от инфектираната тъкан и по този начин стимулира имунната система на организма активно да разложи тумора и да го убие раковите клетки. Трябва да се отбележи, че това лекарство е без странични ефекти. Първите реакции са видими в рамките на 2 седмици, докато целите тумори изчезват в рамките на 25-30 дни. Това лечение има своите ограничения. Изключително трудно е да се отглежда дървото в райони извън северен Куинсленд. Добрите новини са, че има и други методи със сходни ефекти.

 

Олио от канабис – месец на ползване

 

Четири години с химиотерапия са унищожили организма на човек от Хърватска. Когато той започва да използва конопеното масло нелегално, това променя живота му.

 

Този човек буквално изплюва тумора през устата си, само след месец ползване на маслото. Конопеното масло наистина прави чудеса и лекува рак, факт, който може да бъде потвърден от милиони хора по света, които са намерили спасение.

 

Моркови – 8 месеца за ползване

 

Ан Камерън успява да излекува рак на дебелото черво в четвърта фаза, като пие само сок от моркови, без промени в диетата, без лъчева и химиотерапия. След операцията на рака в третия етап, положението се е влошило и в края на 2012 са били открити метастази в белите дробове.

 

Лекарите препоръчват химиотерапия. Тя отказва и тъй като е била изучавала алтернативни методи на лечение, е намерила информация за Ралф Коул, който лекува рака си благодарение на сок от моркови (1 килограм сок от моркови на ден). Така тя започва лечебното си пътешествие. Единствената промяна в живота й е сокът от моркови.

 

През януари 2013 г., след осем седмици от пиенето на сок от моркови всеки ден, скенерът показал, че раковите тумори са спрели да растат. Имало е леко понижение на тумора. През март 2013 г. съществуващите тумори продължават да намалят, не имало подути лимфни възли и никакви нови туморни клетки.

 

През юли 2013 г., ракът е напълно изчезнал и всички подути лимфни възли се връщат към нормалното си състояние. След осем месеца пиене на сок от моркови, ракът напълно е изчезнал. Всички световни медии разказаха историята ѝ, но тя не е единственият пример, има много.

 

 

Свързани статии:

Рецепта за олио от канабис, която лекува рак

Масло от тамян: мощно естествено лечение на рак

Джинджифилът убива ракови клетки при рак на яйчниците и простатата

Ползвайте шарлан против рак и за подмладяване

Рецепта на руски знахари лекува успешно рак

 

Автор: biopogled.com
 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Направете си цялостно лечение със сода

Направете си цялостно лечение със сода

Следваща статия
Природни стимулатори за по-добър секс

Природни стимулатори за по-добър секс

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар