Блог

Пирогов посреща пролетта с кардиологични дни

Пирогов посреща пролетта с „кардиологични дни“

Тази събота 22 март 2014 г. „Пирогов” ще проведе кампания „Пролетни кардиологични дни в Пирогов”. В рамките на инициативата екипите на началника на Отделение по кардиология д-р Константин Стоянов и на началника на Отделение по инвазивна кардиология д-р Иван Мартинов ще преглеждат безплатно пациенти със сърдечни проблеми. Прегледите стартират в 9 часа и ще продължат до 14 часа в първия пролетен ден, в сградата на Медицински център „Пирогов”.

 

Желаещите да се възползват от висококвалифицираните прегледи, трябва да се запишат предварително на телефон 02/9154 574, всеки делничен ден от 14 до 16 часа.

 

Пациентите, чието състояние налага, ще бъдат прегледи и с нова модерна апаратура- ехокардиограф и стрес пътека. Те откриват сърдечни проблеми, които не се констатират при стандартно ЕКГ. При показания, екипът на д-р Иван Мартинов може да  извърши и инвазивна оценка на състоянието.

 

Смяната на сезоните поставя сърцето на изпитание, напомня д-р Иван Мартинов. Ето защо водещите кардиолози на спешната болница ще преглеждат безплатно пациентите.

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия

Подгответе кожата си за пролетта!

Следваща статия
Ползи за здравето от карамфила (подправката) или ако всичко друго се провали пробвайте с малко масло от карамфил

Ползи за здравето от карамфила (подправката) или ако всичко друго се провали пробвайте с малко масло от карамфил

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар