Блог

Лечение с газ помага при тумори и рак

Лечение с газ помага при тумори и рак

За лечение с газ се е заговорило още в началото на миналия век, а и нашите предци често са посягали към този природен продукт, включвайки го във всякакви рецепти за болни кости и стави, за хубава коса, без паразити. Става въпрос за рафинираната газ за осветление, която има удивителни свойства и която някои дори приемат и вътрешно, а не само външно. Лечебната газ може да убива микроорганизмите, гъбичките, а освен това разрежда лимфата и помага при лимфен застой. Лечение с газ се прилага за изчистване на кръвта, а тъй като тя има способност да прониква в тъканите на организма съществува и лечение с газ при болни от рак.

 

 

Все пак това лечение трябва да бъде проведено от опитен човек, който знае точните пропорции. За целта се използва естествената газ за осветление като продукт на нефта, а не синтетичната. Тя обаче трябва предварително да се пречисти и прецеди с помощта на медицински въглен, памук или чист речен пясък. Пречистването на газта може да се направи и вкъщи, стига да разполагате с газ за осветление. Поставя се в буркан и се сипва същото количество топла вода, нагрята до 70 градуса по Целзий. След това тази смес се разклаща много добре за около 5 минути и се оставя на спокойствие. Газта изплува над водата и именно това е пречистената газ, която трябва внимателно да се изтегли, като се внимава да не се отлеят образувалата се утайка на границата между водата и газта. За още по-добро пречистване може да повторите и потретите тази процедура. С тази газ може да си приготвите за лечение с газ специална смес срещу рак със зелени орехчета. За целта се взимат 10 зелени орехи и се смилат добре и се заливат с около 600 грама пречистена лечебна газ. Тази смес трябва да престои в стъклен съд на тъмно в продължение на две седмици, след което още около месец – на светлина. Филтрира се през марля и се приема по една капка от тази смес, разтворена в 100 милилитра вода половин час преди ядене. Всеки ден капките се увеличават, докато не стигнат до 24, след което започва да се намалява с по една капка, докато отново се стигне само до 1 капка дневно. Преди да предприемете това лечение с газ обаче все пак се посъветвайте с някой, който е по-вещ в това, както и предупредете своя лекар.

 

Свързани статии:

Храни, които карат рака да „гладува”

Рецепта на руски знахари лекува успешно рак

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
www.dcnews.bg
Предишна статия
Повече за мидите и защо са толкова полезни за диета

Повече за мидите и защо са толкова полезни за диета

Следваща статия
Смъкнете високата пикочна киселина с билки и природни продукти

Смъкнете високата пикочна киселина с билки и природни продукти

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар