Блог

Древен немски лек за непоклатимо здраве

Древен немски лек за непоклатимо здраве

Предлагаме ви немски лек, който може да ви помогне срещу слаб имунитет, запушени артерии, холестерол и инфекции или при нужда от чернодробна детоксикация.Тя е полезна за лечение на инфекции, умора, грип, простуда, висок холестерол, атеросклероза. 

 

 

Мощна, древна немски рецепта

 

Съставки:

 


– 4 био лимони, с кора
– 3-4 см корен от джинджифил или 2 супени лъжици настърган джинджифил
– 4 големи скилидки чесън
– вода

 

 

Начин на приговяне:

 

 

– Лимоните се измиват и се нарязват на малки парченца.
– Обелва се чесъна.
– Джинджифилът, чесънът и лимонът се слагат в блендера, докато не получите хубава гладка консистенция.
– Получената смес заедно с водата се слагат в тенджерата на котлона и сместа се разбърква, докато заври.
– Когато заври се маха от котлона.
– Прецежда се и се слага в стъклена бутилка.

 

 

Как се използва?

 

 

– Една чаша от това феноменално средство за защита се изпива на празен стомах два часа преди хранене, всеки ден.
– Правете това три седмици, след, което следва пауза от една седмица, а след това повторете лечението за още три седмици.
– Положителни ефекти от лечението може да се усетят още след първите три седмици.

 

 

Допълнителни ползи от съставките

 

 

Лимон

 

 

Отличен източник на фибри, калий, магнезий и бета-каротин. Лимонените кори подобряват здравето на костите. Те също съдържат големи количества калций и витамин С. Подпомагат предотвратяване на остеопороза, възпалителен полиартрит и ревматоиден артрит.

 

 

Чесън

 

 

Чесънът притежават антивирусни, антибактериални, противогъбични свойства, които позволяват  да се изправи срещу всички инфекции, кожни заболявания, причинени от бактерии, вируси, гъбички или дрожди. Всички те могат да бъдат лекувани чрез триене на суров, нарязан чесън върху засегнатата област.

 

 

Джинджифил

 

 

Джинджифилът има дълга история на употреба за облекчаване на храносмилателни проблеми като гадене, загуба на апетит, морска болест и болка. Коренът на растението джинджифил може да се консумира пресен, на прах, изсушен като подправка, във форма на масло или като сок.

 

Свързани статии:

 

Грипът на сезона ще бъде "Швейцария", повечето хора нямат имунитет срещу него


 

Проф. Мермерски разкри уникална рецепта за висок имунитет

 

Време за имунитет: Правилните навици го пазят



 

Източник: Био Поглед

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Най-добри храни срещу "любовни дръжки"

Най-добри храни срещу "любовни дръжки"

Следваща статия
Победете болката с този спасител от природата

Победете болката с този спасител от природата

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар