Кабинети

Информация

Биография

От 1995 до 2002г е била лекар в ЦСМП – София, от 2003 до 2008г е работила в Клиниката по лъчетерапия на УМБАЛ „Царица Йоанна”, от 2008 до 2010г е била лекар – лъчетерапевт в Клиника Лъчелечение към СБАЛО – ЕАД , София.
От 2010г постъпва като лекар – лъчетерапевт в Отделение по лъчетерапия на „Токуда болница София,където работи и понастоящем.Участва пълноценно в целия процес на лъчетерапия на онкологичните заболявания с линеен ускорител „Електа.”
Проявява професионален интерес към комплексното лъчехимиолечение на рака на маточната шийка,към триизмерната комформална радиотерапия, НРV- вирусите и човешката канцерогенеза, както и към рака на млечната жлеза – комплексно лечение,роля на лъчелечението,хормоно-терапията и клиничното приложение на стандартите за лъчетерапия.

Образование

Завършила е Медицински университет – София с отличен успех през 1994 г. Има две признати специалности – Спешна медицина и Лъчелечение.

Сертификати

Член е на Републиканското медицинско дружество”Онкология”, на Българска асоциация по Радиология, на ESTRO. Била е на курсове на ESTRO в Букурещ /2008г/ и в Прага /2011г/.Има публикации в наши и чужди медицински издания, както и участия с доклади на конгреси в страната по проблемите на рака на шийката на матката и НРV вирусите катоетиологичен фактор на някои ракови заболявания.

Личен телефон

Говорими езици

Български

Ревюта

Средна оценка на д-р Стоянка Лазарова

4.42857
Обща оценка
4.42857
Отношение
4.42857
Време за чакане
7 дали оценка

Оценки на пациенти

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи д-р Стоянка Лазарова

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай