Work Locations

Information

Education

Завършвa медицина в Медицински Университет в София през 1980 г. Работи като ординатор по психиатрия в остро мъжко отделение на Психиатрична болница, гр. Лом от 1981 до 1983 г. Има специалност по психиатрия от 1984 г. Работил е една година като специалист в Централната лаборатория за изучаване на мозъка към БАН. От 1985 г. е преподавател към Катедрата по психиатрия на МУ, София.
От 1986 г. работи в Клиниката по психиатрия на Александровска болница, понастоящем е главен асистент във Второ отделение на клиниката. Научните му и професионални интереси са в областта на невронауките, клиничната психиатрия, психофармакология, електроконвулсивно лечение, психиатрична генетика, психиатрично обучение.
Автор и съавтор е на 35 научни публикации и един учебник по психиатрия за студенти. Редактор и експерт в списание „Rp.Неврология&Психиатрия” и „Българска неврологична и психиатрична практика”. Участва в научни конгреси, конференции и симпозиуми. Член на Дружеството по биологична психиатрия и Българския лекарски съюз.

Speciality

Personal phone

Spoken languages

Bulgarian

Reviews

Patients’ average ratings for Dr. Stefan Krastev

5
Overall rating
5
Bedside manner
5
Average waiting
2 persons rated

Patients’ ratings

Has this doctor treated you?

Anonymous's picture Write a review

Work locations map

Dr. Stefan Krastev works in.

Similar doctors

Do you know a good doctor?

Help your friends

Recommend doctor