Кабинети

Информация

Образование

Завършвa медицина в Медицински Университет в София през 1980 г. Работи като ординатор по психиатрия в остро мъжко отделение на Психиатрична болница, гр. Лом от 1981 до 1983 г. Има специалност по психиатрия от 1984 г. Работил е една година като специалист в Централната лаборатория за изучаване на мозъка към БАН. От 1985 г. е преподавател към Катедрата по психиатрия на МУ, София.
От 1986 г. работи в Клиниката по психиатрия на Александровска болница, понастоящем е главен асистент във Второ отделение на клиниката. Научните му и професионални интереси са в областта на невронауките, клиничната психиатрия, психофармакология, електроконвулсивно лечение, психиатрична генетика, психиатрично обучение.
Автор и съавтор е на 35 научни публикации и един учебник по психиатрия за студенти. Редактор и експерт в списание „Rp.Неврология&Психиатрия” и „Българска неврологична и психиатрична практика”. Участва в научни конгреси, конференции и симпозиуми. Член на Дружеството по биологична психиатрия и Българския лекарски съюз.

Специалност

Личен телефон

Говорими езици

Български

Ревюта

Средна оценка на д-р Стефан Кръстев

5
Обща оценка
5
Отношение
5
Време за чакане
2 дали оценка

Оценки на пациенти

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи д-р Стефан Кръстев

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай