Work Locations

Information

Bio

През 1997 год. Милкана Лазарова завършва специалност психология в СУ „Св. Климент Охридски“ със специализации по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата.

От 2003 година се включва в работата на обучителна група по метода на индивидуалната психоаналитична психодрама, където натрупва богат опит в аналитичния психодраматичен подход за работа с деца и юноши.

В началото на 2004 год. започва формиране за психоаналитик към фондация „Българско Пространство за Психоанализа“, което включва дългогдишна лична анализа, работа под супервизия и участие в множество българо- френски клинични семинари, организирани съвместно с „Espace analytique „ ,посветени на проблеми в детството и юношеството.

Като специалист на свободна практика от 2005 година започва да консултира в МЦ „Детско здраве“, където работи аналитично със семейства и деца с различни затруднения.

Съосновател е на „Асоциация Българско Психоаналитично Простронство“.

През 2009 и 2010 год. се обучава към „Учебна програма по психоанализа“ в „Център за Фройдистки Анализи и Изследвания“,Лондон.

Speciality

Personal phone

Spoken languages

Bulgarian

Reviews

Patients’ average ratings for Mrs. Milkana Lazarova

0
Overall rating
0
Bedside manner
0
Average waiting
0 persons rated

Patients’ ratings

This doctor doesn't have any reviews yet. Be the first to write a review!

Has this doctor treated you?

Anonymous's picture Write a review

Work locations map

Mrs. Milkana Lazarova works in.

Similar doctors

Do you know a good doctor?

Help your friends

Recommend doctor