Кабинети

Информация

Биография

През 1997 год. Милкана Лазарова завършва специалност психология в СУ „Св. Климент Охридски“ със специализации по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата.

От 2003 година се включва в работата на обучителна група по метода на индивидуалната психоаналитична психодрама, където натрупва богат опит в аналитичния психодраматичен подход за работа с деца и юноши.

В началото на 2004 год. започва формиране за психоаналитик към фондация „Българско Пространство за Психоанализа“, което включва дългогдишна лична анализа, работа под супервизия и участие в множество българо- френски клинични семинари, организирани съвместно с „Espace analytique „ ,посветени на проблеми в детството и юношеството.

Като специалист на свободна практика от 2005 година започва да консултира в МЦ „Детско здраве“, където работи аналитично със семейства и деца с различни затруднения.

Съосновател е на „Асоциация Българско Психоаналитично Простронство“.

През 2009 и 2010 год. се обучава към „Учебна програма по психоанализа“ в „Център за Фройдистки Анализи и Изследвания“,Лондон.

Специалност

Личен телефон

Говорими езици

Български

Ревюта

Средна оценка на г-жа Милкана Лазарова

0
Обща оценка
0
Отношение
0
Време за чакане
0 дали оценка

Оценки на пациенти

За този лекар все още няма публикувани мнения и оценки. Оценете първи!

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи г-жа Милкана Лазарова

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай