Център по дентална медицина проф. Кисов

0
0 persons rated

Book

Find doctor from this clinic by:
You can select the speciality you are interested with, to narrow down the doctors listX
The specialists in Център по дентална медицина проф. Кисов
ajla_sabri_usein's picture
stanislavggg's picture
kissovdented's picture
karovapoppalova_dimitrova_ivelina's picture
zoa_ivanova_kisova's picture
nenkova_hristianova_dorotea's picture
vassilev's picture
drkissov's picture
X

Information

Центърът по дентална медицина проф.Кисов е създаден през 1994 година от проф. Христо Кисов.

През септември 2010 г. бе отворена нова клиника, предлагаща пълна гама стоматологични и зъботехнически услуги. Клиниката разполага с 3 кабинета, оборудвани според най-съвременните технологии и изисквания в бранша, и може да бъде получено висококачествено професионално обслужване и решение на всеки стоматологичен проблем.

При необходимост се осигуряват консултации с профилирани колеги. В клиниката работят доказано добри специалисти, в приятна обстановка и гарантирано без болка.

Services

Извършваните услуги са във всички области на стоматологията: протетична стоматология, орална хирургия, имплантология, ендодонтия и ортодонтия. Центърът ползва консултанти - водещи специалисти от България и чужбина. В Центъра работят зъболекари със специалности: протетична стоматология, орална хирургия, имплантология и детска стоматология.


Treated diseases

1. Профилактика на зъбния кариес и пародонталните заболявания. Мотивация и обучение за по-добра орална хигиена 2. Избелване на зъби: клинично, домашно или комбинирано 3. Консервативно лечение на зъбен кариес, пулпити, периодонтити, гангрени, на фрактурира

Equipment

Зъботехническата лабораторията, като част от ЦДМ проф. Кисов, е специализирана в областта на неподвижното зъбопротезиране. Изработват се сложни многочленни конструкции, често включващи зъбите на цялата челюст. Конструкциите се отличават с висока точност и дълготрайност, тъй като се спазват лабораторните изисквания. Изработват се конструкции от металокерамика и изцяло керамични конструкции, както и IPS E.Max Press – най-здравата стъклокерамика в света, разработена до момента.


Medical tests

Центърът извършва клинични проучвания и дава оценка на авангардни материали, използвани в зъболекарската практика. Тестват се клинично имплантни системи, цименти и обтуровъчни материали за пломбиране и възстановяване на зъби.


Пациентите, включени в тези програми, ползват специални отстъпки срещу ангажимента да се явяват на контролни прегледи, на които се отчитат резултатите от надежността на материалите.


Contacts

Bulgaria София ул. Лайош Кошут № 22 42° 41' 30.7104" N 23° 18' 44.1864" E Google Maps

Намира се на около 200 м от пл. Руски паметник


Reviews

Patients’ average ratings for Център по дентална медицина проф. Кисов

0
Overall rating
0
Bedside manner
0
Average waiting
0 persons rated

Patient's ratings

This clinic doesn't have any reviews yet. Be the first to write a review!

Have you been treated in this clinic?

Anonymous's picture Write a review

Map