Център по дентална медицина проф. Кисов

0
0 дали оценка

Лекари

Намери лекари от тази клиника по:
Препоръчваме Ви да изберете специалността, която Ви интересува, за да намерите по-лесно нужния Ви лекар.X
Специалистите в Център по дентална медицина проф. Кисов са:
снимка на ajla_sabri_usein
снимка на stanislavggg
снимка на kissovdented
снимка на karovapoppalova_dimitrova_ivelina
снимка на zoa_ivanova_kisova
снимка на nenkova_hristianova_dorotea
снимка на vassilev
снимка на drkissov
X

Информация

Центърът по дентална медицина проф.Кисов е създаден през 1994 година от проф. Христо Кисов.

През септември 2010 г. бе отворена нова клиника, предлагаща пълна гама стоматологични и зъботехнически услуги. Клиниката разполага с 3 кабинета, оборудвани според най-съвременните технологии и изисквания в бранша, и може да бъде получено висококачествено професионално обслужване и решение на всеки стоматологичен проблем.

При необходимост се осигуряват консултации с профилирани колеги. В клиниката работят доказано добри специалисти, в приятна обстановка и гарантирано без болка.

Услуги

Извършваните услуги са във всички области на стоматологията: протетична стоматология, орална хирургия, имплантология, ендодонтия и ортодонтия. Центърът ползва консултанти - водещи специалисти от България и чужбина. В Центъра работят зъболекари със специалности: протетична стоматология, орална хирургия, имплантология и детска стоматология.


Лекувани заболявания

1. Профилактика на зъбния кариес и пародонталните заболявания. Мотивация и обучение за по-добра орална хигиена 2. Избелване на зъби: клинично, домашно или комбинирано 3. Консервативно лечение на зъбен кариес, пулпити, периодонтити, гангрени, на фрактурира

Оборудване

Зъботехническата лабораторията, като част от ЦДМ проф. Кисов, е специализирана в областта на неподвижното зъбопротезиране. Изработват се сложни многочленни конструкции, често включващи зъбите на цялата челюст. Конструкциите се отличават с висока точност и дълготрайност, тъй като се спазват лабораторните изисквания. Изработват се конструкции от металокерамика и изцяло керамични конструкции, както и IPS E.Max Press – най-здравата стъклокерамика в света, разработена до момента.


Изследвания

Центърът извършва клинични проучвания и дава оценка на авангардни материали, използвани в зъболекарската практика. Тестват се клинично имплантни системи, цименти и обтуровъчни материали за пломбиране и възстановяване на зъби.


Пациентите, включени в тези програми, ползват специални отстъпки срещу ангажимента да се явяват на контролни прегледи, на които се отчитат резултатите от надежността на материалите.


Контакти

България София ул. Лайош Кошут № 22 42° 41' 30.7104" N 23° 18' 44.1864" E Google Maps

Намира се на около 200 м от пл. Руски паметник


Ревюта

Средна оценка на Център по дентална медицина проф. Кисов

0
Обща оценка
0
Отношение
0
Време за чакане
0 дали оценка

Оценки на пациенти

За тази клиника все още няма публикувани мнения и оценки. Оценете първи!

Лекували ли сте се в тази клиника?

снимка на Anonymous Дай оценка

Map