Кабинети

Информация

Образование

През 1994 г. завършва Медицински Университет в София. След завършването си работи в Първо хирургично отделение на Окръжната болница в Перник (1994 - 1997). Продължава специализацията си в Първа градска болница в София (1997 - 2000), където придобива специалност по Обща хирургия (1999). Работи като ординатор в Клиниката по спешна и Клиниката по ендоскопска хирургия на Военномедицинска академия – София (2000 - 2006).
Натрупва значителен опит в бариатричната лапароскопска хирургия, докато работи във военна болница Джабер Ал-Сабах в Кувейт (2010/11). За кратко е хирург в медицинската мисия на EULEX в Прищина, Република Косово (2013). От откриването на „Токуда Болница София” през 2006 година е част от екипа й.
Следдипломното му обучение в България, Италия, Словения и Кувейт е по теми „Обща и оперативна хирургия”, „Амбулаторна флебектомия”, „Лапароскопска хирургия”, „Възстановяване при слабинни хернии”, „Бариатрична хирургия”.
Професионалният му интерес е прилагането минимално инвазивните /лапароскопски/ методи на лечение в коремната и спешната хирургия.
Член е на Българския лекарски съюз и Европейската асоциация за ендоскопска хирургия. Говори английски, руски и арабски (медицински) език.

Личен телефон

Говорими езици

Български
Английски
Руски

Ревюта

Средна оценка на д-р Георги Васев

5
Обща оценка
5
Отношение
5
Време за чакане
1 дал оценка

Оценки на пациенти

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи д-р Георги Васев

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай