Work Locations

Information

Bio

От 1989г. работя по тази специалност!

Education

висше-магистър

Certificates

много са!

Treated diseases

Прегледи и съвременно лечение на всички заболявания на ушите,носа и гърлото!Изследване на слуха-аудиометрия и изготвяне на документи за получаване на слухов апарат и медицински свидетелства!Изследване на налягането на тъпанчевата кухина-ТИМПАНОМЕТРИЯ

Изледване на вестибуларния апарат-ЕЛЕКРОНИСТАГМОГРАФИЯ и очила по Френцел!

Лечение и диагностика на затрудненото носно дишане,вкл. алергични ринити,носни полипи,травми и счупване на носа-при необходимост и оперативно лечение/вкл.безкръвно/!

Корекция на крива носна преграда и корекция на външния нос/септопластика и ринопластика/ Активен член съм на Българското Ринологично Сдружение!

Безкръвно лечение при хипертрофичен ринит/затруднено носно дишане/,остър и хроничен синузит-FESS/Функционална ендоскопска хирургия на синусите/.Безкръвно,ефективно лечение при хъркане и сънна апнея-RFT (Интерстициална радиочестотна обемна редукция ) Вземане на секрети за микробиологично изследване!

Оперативно и консервативно лечение на трета/носна/ сливица,както и на небните сливици със местна и пълна упойка-по класически начин и с високочестотни токове”Кентамед”/Безкръвни операции/,ефикасно лечение на хронични фарингити-локално и оперативно!Смяна и поставяне на нови трахеостомни канюли на оперирани болни!

Диагностика и лечение на заболявания на гръкляна:хронични ларингити вкл.трайно дрезгав глас,певчески възли,полипи на гласните връзки,тумори и др.При необходимост се извършват безкръвни операции-Микроларингохирургия

Консервативно и оперативно лечение на ушните заболявания и проблеми със слуха вкл.травматично спукване на тъпанчето/мирингопластика/,корекция на клепнали уши/отоклизис/,тумори на външния слухов проход,лечение на шумът в ушите!

Безболезнено,безкръвно пробиване на уши с пистолет и слагане на обици-система „Studex”!

Personal phone

Spoken languages

Bulgarian

Reviews

Patients’ average ratings for Ангел Божилов

0
Overall rating
0
Bedside manner
0
Average waiting
0 persons rated

Patients’ ratings

This doctor doesn't have any reviews yet. Be the first to write a review!

Has this doctor treated you?

Anonymous's picture Write a review

Similar doctors

Do you know a good doctor?

Help your friends

Recommend doctor