Кабинети

Информация

Биография

Д-р Валентин Лачев е специалист по акушерство и гинекология и ендокринна гинекология.
През 1983г. завършва клинична ординатора по АГ в Майчин дом гр. София.

През същата година печели конкурс за асистент в института по ендокринология в гр. София и работи под ръководството на основателя на основателя на ендокринната гинекология в България - проф. Докумов.

Като един от бащите на ин витро оплождането у нас от 1998 год. д-р Лачев е главен асистент в Майчин дом. Там заедно с доц. Щерев ръководи курса за нови репродуктивни техники - АРТ.
С негово участие е постигнат успех при стотици семейства с репродуктивни проблеми. Той е обучавал много от сегашните ръководители на лаборатории за ин витро оплождане.

Д-р Лачев има специализации в чужбина по ендокринна гинекология, стерилитет и IVF, както и проведени курсове по ехографска диагностика, колпоскопия, ендоскопска хирургия и др.
От 2006г. д-р Лачев е консултант по ендокринна гинекология и стерилитет в СБАЛ "Свети Лазар". Под негово ръководство лабораторията за ин витро оплождане в болницата се разви като една от най-модерните и с висока успеваемост лаборатории в страната. В нея се обучават ембриолози като някои от тях след това станаха главни ембриолози на други лаборатории.

Д-р Лачев е член и основател на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве както и на международната - ESHRE.

Специалност

Личен телефон

Говорими езици

Български

Ревюта

Средна оценка на д-р Валентин Лачев

0
Обща оценка
0
Отношение
0
Време за чакане
0 дали оценка

Оценки на пациенти

За този лекар все още няма публикувани мнения и оценки. Оценете първи!

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи д-р Валентин Лачев

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай