Кабинети

Информация

Образование

Завършва Медицинския факултет в MA – София, през 1985 г. Има специалности по вътрешни болести и нефрология. До 1989 г. работи в Районна болница – Сандански. После последователно е асистент, старши и главен асистент в Клиниката по нефрология на Александровска болница. Доктор по медицина от 2002 г. В момента е началник на клиниката. Дейността му включва диагноза, лечение, консултации на болни с вътрешни и с бъбречни болести. Преподава на студенти по медицина, на лекари за придобиване на специалности по вътрешни болести и нефрология, на лекари за придобиване на правоспособност за работа с ехо-апаратура за изследване на абдоминални органи и повърхностни структури – конвенционална и Доплер УЗ, на лекари за придобиване на правоспособност за „Биопсични методи в нефрологията”
Специализирал е в болници във Франция и Осака, Япония. Има множество научни публикации, участия в монографии и учебници.
Секретар е на Българското научно дружество по нефрология, диализа и трансплантация. Член е на Балканска асоциация по нефрология, диализа, трансплантация; на Българската асоциация по ултразвук в медицината; на Eвропейската асоциация по ултразвук в медицината и биологията (EFSUMB), на Европейската асоциация по нефрология, диализа и трансплантация.

Личен телефон

Говорими езици

Български

Ревюта

Средна оценка на д-р Борис Богов

0
Обща оценка
0
Отношение
0
Време за чакане
0 дали оценка

Оценки на пациенти

За този лекар все още няма публикувани мнения и оценки. Оценете първи!

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи д-р Борис Богов

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай