Кабинети

Информация

Биография

Доц. д-р Антони Георгиев е водещ специалист в страната в областта на колянната хирургия (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология, като пръв въвежда оперативната артроскопия на колянната става в България през 1987г. Завършва медицина в София през 1982г. Има натрупан богат опит от работата си в Клиника по спортна травматология и МБАЛСМ „Н. И. Пирогов". От 2006г. е началник на Клиниката по артроскопска травматология на ВМА. От 2012г. е началник на Отделението по артроскопска хирургия в МБАЛ „Софиямед“.
Има специалности в областта на ортопедията и травматологията, като специализира и артроскопска хирургия в Германия. Специализирал е също в Холандия, Австрия и др. Доц. д-р А. Георгиев е председател на Медицинската комисия на Българския футболен съюз и на Българската асоциация по артроскопия, колянна хирургия и спортна травматология.
Годишно доц. Георгиев и екипът му извършват около 1000 операции при травматични и болестни увреди на колянната, раменната, глезенната и др. стави. Негови пациенти са редица елитни спортисти, сред тях олимпийски, световни и европейски шампиони.

Специалност

Личен телефон

Говорими езици

Български

Ревюта

Средна оценка на Доц. д-р Антони Георгиев

4.75
Обща оценка
4.75
Отношение
4.25
Време за чакане
4 дали оценка

Оценки на пациенти

Лекувал ли Ви е този лекар?

снимка на Anonymous Дай оценка

Карта на кабинетите

, в които работи Доц. д-р Антони Георгиев

Подобни специалисти

Познавате ли добър лекар?

Помогнете на близките си

Препоръчай