Блог

72 годишна жена изглежда на 30 г. – разберете каква е нейната тайна

72 годишна жена изглежда на 30 г. – разберете каква е нейната тайна

Възможно ли е да се живее без болести? Кой е „изворът на младостта“ и каква е тайната за здрав живот до дълбока старост?


 

Американката Анет Ларкинс е открила „извора на младостта” за себе си в суровоядството. Тя е на 72 години, а изглежда и е жизнена като младо момиче. Постарала се е да превърне своя двор в източник на здравословна храна, изпълнена с растителни ензими. В него младоликата Анет отглежда своите плодове и зеленчуци с дъждовна вода, която събира по време на валежите. Тя пие само дестилирана дъждовна вода.


 

Съпругът на Анет притежавал семеен магазин през 60-те години и по това време жена му се отказва от месото. Решила да стане веганка и да се храни само със сурова храна. Тогава била на 40 години. Благодарение на диетата си се запазила младолика и жизнена и досега.


 

Храната й се състои единствено от сурови плодове, зеленчуци, ядки, покълнали семена. Съпругът й Амос не я последвал в това начинание и продължил да яде месо, готвени и обработени храни. В момента той пие лекарства за кръвно, диабет и други, а Анет дори аспирин не е пила от години. Жената-чудо не яде никакви животински храни, готвени и обработени храни и това се е отразило на фигурата и вида й пишат lechitel.net.


 

Често, когато видят двойката, хората казват – „Вижте този господин води внучката си със себе си.“

 


 

Анет винаги е изпълнена с енергия и сутрин става не по-късно от 5:30 часа. На външен вид изглежда запазена както е била на годините, когато е започнала да се храни със сурова растителна храна.


 


 

Според науката за храненето човек се ражда с потенциал да живее 150 години, но той се изразходва поради неправилния начин на живот и хранене. Това ни дава възможност да се храним нездравословно известно време и да се чувстваме добре. След навършване на 30 или 40 години обаче той се изчерпва и започват да се появяват болестите и стареенето. Има и други случаи на хора, които са напълно запазени, благодарение на суровите растителни храни и техните ензими, които ни дават енергия и здраве.


 

Може ли дълги години да се живее без болести и старост? Оказва се, че може, но е трудно да се постигне при съвременния начин живот. Стресът, липсата на движение и яденето на готвени и обработени храни оказват своето влияние. Добрата новина е, че Анет Ларкинс доказва, че спазването на определени хранителни навици може да ни излекува от болестите и да върне младежкия ни външен вид.


 

Още:


 

Кълновете - храната, която генерира живот


 

Новите“ стари правила в здравословното хранене, които 100 % ще ви харесат


 

Петър Дънов съветва как да се излекуваме от 11 различни заболявания


 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Как да се лекуваме според зодията си

Как да се лекуваме според зодията си

Следваща статия
Причини за хемороидите и как да се предпазим

Причини за хемороидите и как да се предпазим

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар