Тайна и много полезна рецепта с покълнала пшеница връща здравето на вашето тяло. В тази рецепта освен покълнала пшеница, се използват такива полезни храни като чесън, мед, орехи и лимони.
Тази рецепта от народната медицина е за усилване на имунитета и дори може да се използва като антираково лекарство.
Сместа от покълнала пшеница, чесън, мед, орехи и лимони има свойството да прочиства кръвоносната система, като по този начин помага срещу сърдечно-съдови заболявания и изчиства храносмилателния тракт.
По този начин освен стомаха и червата, се изчистват и ставите, подпомага се дейността на бъбреците и черния дроб и се заздравява имунитета. Тежко болни хора могат да я използват, а така също и хора, които страдат от рак.
За да си приготвите рецептата са ви необходими половин колограм покълнала пшеница, килограм чист пчелен мед, половин килограм сурови орехови ядки, 12 глави чесън и 15 сочни здрави лимона.
За приготвянето на покълнала пшеница се използва негрухана такава. Тя се слага в дълбока тенджера и се залива с преварена вода. Така тя трябва да престои около 12 часа, след което се покрива с марля. Изчаква се още 12 часа и готовата покълнала пшеница се изплаква, а после се оставя в купата за едно денонощие. След това вече имате покълнала пшеница.
Орехите, чесънът и кълновете се смилат в блендер, след което се изсипват в купа. След това се смилат 5 от лимоните, а на останалите се взима само сока. Те се поставят при другата смес, разбърква се и отгоре се залива с килограм мед. Тази смес с покълнала пшеница се съхранява в стъклени буркани и в хладилника. След 3 дни е готова за консумация. Приемат се по две супени лъжици половин час преди закуска и обяд и една лъжица вечер преди лягане. Ако страдате от онкозаболяване, приемът е много по-често – на всеки час по една супена лъжица.
Свързани статии:
Проф. Мермерски разкри уникална рецепта за висок имунитет
Методът на Шевченко – алтернативен начин за лечение на рак
Храни, които карат рака да „гладува”
Автор: lechitel.net
Коментари