Блог

Методът на Шевченко – алтернативен начин за лечение на рак

Методът на Шевченко – алтернативен начин за лечение на рак

Болните от рак търсят всякакви начини да се спасят от коварната болест. Те залагат на природни и алтернативни начини катометодът на Шевченко – руски учен, който твърди, че приемането на спирт и нерафинирано олио може да убива раковите клетки и да топи туморите.

 

Дневно според методът на Шевченко се приемат 30-40 милилитра нерафинирано слънчогледово масло (шарлан) и 15-17 милилитра 95-96-градусов чист спирт за пиене (или 30-40 милилитра висококачествен алкохол – в случая водка).

 

При всички болни, независимо от стадия на болестта и локализацията на заболяването, през първите няколко дни на лечението се получава усещане като парене и наличие на бучка в гърлото, както и чувство за оток на хранопровода.
Използва се нерафинирано слънчогледово олио или шарлан, тъй като то съдържа много голямо количество витамин Е – витаминът, който улавя свободните радикали и се бори с раковите образувания.

 

Пиенето на тази смес по методът на Шевченко става половин час преди хранене и се прави три пъти на ден.

 

Смесването не става в лъжицата, а като предварително двата компонента се наливат в малко шишенце, което се разклаща много добре, за да може сместа да се хомогенизира.

 

След първата и втората десетдневка от лечението задължително се прави почивка от пет дни. След третата десетдневка трябва да се направи пауза от 14 до 21 дни максимум. Употребата на тази смес от шарлан и спирт по методът на Шевченко се препоръчва да продължи година-две.

 

Според запознати методът на Шевченко за лечение на рак се практикува от болни, на които традиционната медицина е неспособна да помогне.

 

Като диета е добре да се ограничава сладкото и плодовите сокове, а всичко останало може да се яде. По време на лечението по методът на Шевченко могат да се приемат единствено обезболяващи, сънотворни и слабителни медикаменти.

 

Свързани статии:

Храни, които карат рака да „гладува”

Рецепта на руски знахари лекува успешно рак

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Плодът на младостта

Плодът на младостта

Следваща статия
Над 60% от българите не закусват

Над 60% от българите не закусват

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар