Блог

Супер съветите на Иван Гарабитов: Как да останем винаги здрави?

Супер съветите на Иван Гарабитов: Как да останем винаги здрави?

Известният българин Иван Гарабитов, който е бивш треньор по борба, към днешна дата помага на хората да отслабнат и да водят здравословен начин на живот. Той дава важни съвети, за да остане всеки човек здрав и да бъде жизнен и щастлив.

 

На първо място според Гарабитов е правилното дишане. За съжаление голяма част от хората дишат неправилно. Ако искате да дишате правилно, трябва да се научите да го правите през носа, а не през устата.

 

На второ място се нарежда положителното мислене. Ако всеки ден си повтаряме лоши неща, няма как в живота ни хубавите моменти да станат повече. Мислете с усмивка, представете си всички онези хубави неща, които желаете да ви се случат.

 

Пийте поне по 2 литра вода на ден, но запомнете нещо важно: преди хранене водата е лекарство, но ако се пие по време на хранене и веднага след това – отрова.

 

Ако искате да се събуждате бодри, никога не се тъпчете с храна преди лягане.

 

За да постигнете перфектния резултат „здрав дух в здраво тяло”, задължително спортувайте. Движението ни прави по-жизнени, по-радостни и по-здрави.

 

Вярвайте и обичайте! Научете се да обичате себе си, близките си и дори онези, които са ви наранили. Старайте се в живота ви да има повече любов, благодарност и прошка.

 

В това видео ще намерите още полезни съвети:

 

Свързани статии:

Инес Субашка за здравословния начин на живот

Д-р Гайдурков за натуралната хигиена и кои заболявания лекува – сърдечно-съдови, стомашно-чревни и чернодробни заболявания (първа част)

Д-р Георги Гайдурков: медицината третира само симптомите, а всъщност нелечими болести няма – ако искате да отслабнете намалете солта

 

Автор: prekrasna.bg

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия

Чудодейната зелена родопска глина лекува рак

Следваща статия
Тест: добре ли работи имунната ви система

Тест: добре ли работи имунната ви система

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар