Блог

Сода за хляб и кленов сироп – алтернативно лечение на рак

Сода за хляб и кленов сироп – алтернативно лечение на рак

Много хора смятат, че могат да излекуват рак и тумори в тялото като прилагат лечение съссода за хляб и кленов сироп. Тази смес била природна химиотерапия, която убива метастази и болни клетки, като по този начин предпазва от коварното заболяване.

 

Според тази теория здравословните проблеми на хората се получават преди всичко от твърде киселинната среда в организма, а съчетанието между сода за хляб и кленов сироп помага да се алкализира тялото. Смес от обикновена сода за хляб и кленов сироп, приготвени на много слаба температура, предотвратява и дори лекува рак.

 

Тя е естествена химиотерапия, която ефективно убива раковите клетки, но и значително намалява до нула страничните ефекти от медицинската химиотерапия.

 

Лечението със смес от сода за хляб и кленов сироп действа на същия принцип, на който действа инсулиновата терапия.

 

Защитникът на тази теория д-р Тулио Симончини е открил, че кленовият сироп действа като троянски кон на раковите клетки, които се хранят само със захар. Те поемат тази захар, смесена със сода за хляб и тя ги унищожава.

 

Това лечение е комбинация от сода за хляб и кленов сироп, които смесени на ниска температура се свързват в едно. Раковите клетки са привлечени от захарта в кленовия сироп, но содата за хляб, която също е в сместа, ги унищожава. Хлебната сода е много алкална и бързо променя рН, убивайки раковите клетките по този начин.
Формула за лечение със смес от сода за хляб и кленов сироп е една част сода за хляб с три части чист, 100%-ов кленов сироп в малка тенджера. Сместа се разбърква на ниска температура за около 5 минути. От тази смес се приема по една чаена лъжичка дневно като щит срещу рака. Ако обаче страдате от тази коварна болест, започнете в началото с една чаена лъжичка и увеличете дозата постепенно и взимайте по 2-3 пъти на ден.

 

 

Свързани статии:

Лекари изследват ефекта от лимон със сода - могъщата лечебна комбинация против рак

Приложения на содата, за които може би не сте чували

Сода бикарбонат за лице прави чудеса с кожата

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Защо коремът ни понякога къркори?

Защо коремът ни понякога къркори?

Следваща статия
Как да се преборим със зависимостта си от захарта

Как да се преборим със зависимостта си от захарта

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар