Блог

Рецепти на Петър Димков помагат при уголемена простата

Рецепти на Петър Димков помагат при уголемена простата

След 45-годишна възраст мъжете трябва много да внимават за проблемите на тялото си. Един от тях е простатата. Тя започва да създава проблеми и много мъже търсят начини да се справят докато проблемът все още не е напреднал, с билки. За уголемена простата има няколко билкови рецепти, оставени ни от големия наш лечител Петър Димков. Освен с тях, мъжете с този проблем трябва да внимават и с какво се хранят.

 

Ако сте упорити и пиете редовно билките, предписани от Петър Димков срещу уголемена простата, може видимо да решите проблемите си.

 

Много известна рецепта е с корени от гръмотрън. Вземат се 40 грама от билката и се прибавя същото количество стръкове от ветрогон, 30 грама стръкове от луличка, 20 грама семе от коноп, 15 грама стръкове от горски енчец, 30 грама кори от леска и 15 грама корени от магданоз. Всичко това се омесва добре и се взима супена лъжица от сместа и се пуска в 300 милилитра вряща вода. Не се вари, а се оставя да се кисне близо час, след което се прецежда и се приема три пъти дневно по 100 грама преди хранене за уголемена простата.

 

Друга ефективна рецепта за уголемена простата на Петър Димков отново се включва гръмотрън. Коренът се измива много добре и се изсушава на проветриво място. В литър кипяща вода се пускат две супени лъжици ситно нарязани сухи корени от билката и се варят пет минути. Прецежда се и се пие 3 пъти на ден преди ядене по 1 кафена чашка. Това се прави седем дни, след което следва почивка от един месец и отново се пие билковата отвара.

 

Свързани статии:

Диета и рецепти на природолечителя Петър Димков за справяне с всички видове стомашни неразположения като гастрит и язва

Духовната енергия на различните храни според учителя Петър Дънов

16 златни съвета на Петър Дънов за здравословно хранене

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
http://petardimkov.com/
Предишна статия
Скъпият шафран – полезна билка за куп болести

Скъпият шафран – полезна билка за куп болести

Следваща статия
Ще полудувате до късно в спалнята, ако хапнете…

Ще полудувате до късно в спалнята, ако хапнете…

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар