Блог

„Мързеливи“ упражнения в леглото

„Мързеливи“ упражнения в леглото

Мързи ви да станете от леглото, за да тренирате? Сега не е нужно да го правите… да ставате имам предвид. Можете да влезете сега в тон и да стегнете корема си за 5 минути с няколко хода, благодарение на треньора Дерек ДеГрацио, инструктор на известните, които често работи с Ели Гоулдинг и Нина Агдал.

 

Опитайте тези лесни упражнения утре сутринта-ще се почувствате различно ако не се оставите на дрямката/съня да ви надвие.
Вдигнете краката – сложете ръцете плътно до тялото. Дланите трябва да сочат надолу. Краката трябва да са възможно най-изправени. Започнете да ги повдигате към тавана, кото водещи трябва да са пръстите на краката, докато те станат перпендикулярни на тавана. След това бавно ги спуснете обратно към леглото, като водещи тук са вашите пети. Повторете упражнението в продължение на 60 секунди.

 

При второто упражнение – ръцете отново са отстрани на тялото. Дланите сочат към завивките. Повдигнете краката си от 6 до 10 см над леглото. Дръжте краката направо и след това поставете един крак върху другия, а след това отново сменете и така няколко пъти. Все едно, че правите странична ножица. Като се старайте петата да докосва пръстите на краката. Повторете в продължение на 60 секунди. Ако не можете да го направите за пълни 60 секунди, вземете си почивка и след това се върнете отново към упражнението.

 

Мост. За това упражнение е нужно да сте легнали по гръб на леглото, а коленете трябва да са свити, дланите отново са от двете ви страни, сочещи надолу. Стискайки дупето и корема, повдигнете дупето и бедрата, колкото се може по-високо, докато в същото време се опитвайте да държите раменете си на леглото. Те не трябва да се отлепват от повърхността. Задръжте за секунда, след това спуснете надолу. Повторете в продължение на 60 секунди.

 

Хвърляне на възглавница- легнете назад, краката трябва да са изпънати пред вас, докато държите малка възглавница пред лицето си. Седнете, повдигнете двете рамена на разстояние от леглото, после свийте колената на нивото на двете рамена. Поставете възглавницата на колене, изправете краката си обратно, ръцете назад през гърдите си. Повторете в продължение на 60 секунди.
Това упражнение се нарича каране на велосипед. Легнете назад, краката трябва да са изправени направо, а дистанционното в дясната ръка. Започнете да повдигате рамената и да се повдигате от леглото все едно подавате дистанционното на някого. След това сменете посоката. Повторете от противоположната страна в продължение на 60 секунди. ( Мислете така сякаш тичате на едно място, повдигайки противоположната ръка към противоположния крак по време на изпълнение на упражнението.)

 

Свързани статии:

5 прости тибетски упражнения за отслабване и подмладяване

5 упражнения срещу преумора в кръста

Заздравете очната си мускулатура с тези упражнения!

 

Автор: zdravedae.com

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Чай от люляк сваля температурата

Чай от люляк сваля температурата

Следваща статия
Опитайте няколко вкусни рецепти за пречистване на организма

Опитайте няколко вкусни рецепти за пречистване на организма

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар