Блог

6 промени на съзнанието, които всеки един човек изпитва в момента – да, това важи и за вас

6 промени на съзнанието, които всеки един човек изпитва в момента – да, това важи и за вас

Всичко във Вселената е енергийна вълна. В момента енергиите на земята се променят. Човечеството променя съзнанието и съответно реалността си, но все още използва идеи и концепции от „старата“ реалност. В следващите години постигането на изобилие във всеки един аспект от живота ще става все по-лесно – дори това да не изглежда така в момента. Разбира се ще има доста предизвикателства, но промените в съзнанието се случват сега и хората се раждат за нов вид духовност, за която все още не притежават практически опит.


 

Вибрациите в честотите на енергията изграждат физическия свят и го карат да изглежда реален – но той не е. Живеем в холографска реалност, която изглежда толкова реална, че само просветлените хора могат да видят отвъд илюзията. Светът обаче започва да вибрира на все по-висока честота и преминава във все по-високи измерения. В момента хората все още използват триизмерни инструменти и правила, но започват постепенно да живеят в петизмерен свят. Човечеството обаче бързо ще се научи да владее енергията и да се възползва от новите възможности, които се откриват.


 

Черно и бяло, добро и зло, правилно и неправилно – тези противоположности всъщност не съществуват, но хората все още имат нужда от дуалността, за да живеят в настоящата реалност. Скоро ще стане ясно, че всъщност нещата не са нито само черни, нито само бели, а оттенъци на сивото. Най-важното нещо в момента е човек да слуша шепота на сърцето си – то обаче няма да „вика“, за да привлече вниманието ви и затова се вслушвайте внимателно в интуитивните мисли, които ви изпраща. Прочетете за шестте основни промени на съзнанието, които всеки един човек изпитва в момента:


 

1. РАЗБИРАНЕТО, ЧЕ СТЕ БЕЗМЪРТНИ СЪЩЕСТВА

Вие сте безсмъртно духовно същество, пребиваващо във физическо тяло. В някакъв момент ще осъзнаете своята безсмъртна същност и с радост ще махнете товара от плещите си – ще спрете да се защитавате и борите с нещата, които според вас не са правилни, ще разберете, че няма нужда да „оправяте“ планетата, нито хората, които я населяват. Ще разберете, че правителствата са точно такива каквито трябва да бъдат, както и различните вярвания и желания на различните хора.


 

Не е необходимо нещата да се променят, за да бъдете този, който/която сте дошли да бъдете. Именно в този момент ще разберете, че „поправянето“ е продиктувано единствено от егото ви и не е необходимо. Тогава ще спрете да се съпротивлявате и всичко ще започне да ви се случва безпроблемно. По този начин ще се отдалечите постепенно от страданията и ще навлезете във вибрациите на любовта.


 

2. ПРОМЯНА В ЖИЗНЕНАТА И ДУХОВНАТА ЕНЕРГИЯ

Жизнената енергия (кундалини) циркулира през фините канали на тялото, които се свързват в специални точки, по-известни като чакри. Тя се движи из тялото и доставя енергия на клетките, нервите, артериите и т.н. Всеки човек притежава кундалини енергия, но тя стои неподвижна докато не се активира. Досега това ставаше единствено със сериозни духовни практики и медитация.


 

Повишаването на честотите на енергията и преминаването към петоизмерни концепции обаче позволява на човечеството да достигне до това духовно богатство без да полага усилията, необходими досега. Идва моментът хората да придобият духовни познания без усилена практика. Сега можете да раздвижите своята кундалини енергия просто като приемете себе си такива каквито сте.


 

3. ТОНАЛНА ЕНЕРГИЙНА ХАРМОНИЯ

Представете си да създадете хармония, която преминава през 100 000 милиарда клетки и ги кара да вибрират на честотата на здравето и благополучието. Всъщност това вече е възможно. Тананикането на определена мелодия може да излекува ума, тялото и душата ви. Ще започнете да обичате гласа си все повече и повече и посредством тананикане или пеене ще забързате духовното си развитие.


 

Не се тревожете как точно ще стане това – ще ви се отдава естествено. Този метод също така ще пробуди във вас най-съкровените желания на душата ви и ще ги обедини с тоновете на любовта, което от своя страна ще премахне болката и страданията ви и ще освободи духовното ви тяло.


 

4. ЕНЕРГИЙНИ ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНИ ВРЪЗКИ

Науката и досега не е успяла да проследи истинските енергийните причинно-следствени връзки. Учените опитват да го направят чрез двойно проверени експерименти, изследване на плацебо ефекта, контролирани и случайни изследвания. Това, което те пропускат, обаче се протича на субатомно ниво. Именно там се случва всичко и чак след това се проявява в човешкото тяло. 100 % от болестите се дължат на енергийни промени в човешкото поле и чак след това се проявяват във физическото тяло. Болестите са триизмерни преживявания, които ще изчезнат след като хората преминат в по-високи измерения.


 

Откритието, че енергийните принципи са тези, които наистина определят причинно-следствените връзки, ще предизвика революция в научните среди. Учените ще открият, че енергийният резонанс влияе на физичния свят. В този момент физиката и метафизиката ще се слеят в едно.


 

5. ЕНЕРГИЕН ОБМЕН И ОТРАЖЕНИЕ НА ВЪТРЕШНИЯ СВЯТ

Можете да привлечете единствено това, което е във вашето вибрационно поле. Нито едно преживяване във физическия свят не може да се случи без да е резултат от дадена енергийна вибрация във вас. Това важи както за най-ужасяващите случки, така и за най-прекрасните неща, които сте преживявали. Предстои да се научите да приемате житейските ситуации и връзките с другите хора такива каквито са. Хората и преживяванията са отражение на нещо във вас, което иска да ви покаже и научи на нещо за… самите вас.


 

Ако да речем някой ви обиди, това е само и единствено защото във вибрационното ви поле има нещо, което се опитва да привлече вниманието ви – проблем, който трябва да бъде решен. Така постепенно ще започнете да гледате на хората като отражение на вътрешния си свят. Поради това, без значение дали ви обиждат или ви носят положителни емоции, ще ги уважавате, тъй като сте ги привлекли в живота си, за да ви научат на нещо – без тяхна помощ това е нямало как да стане.


 

6. ПОЛЯРНОСТ НА СЪЗНАНИЕТО И ВЪТРЕШНА НЕУТРАЛНОСТ

Може би една от най-големите победи, които очакват човечеството, е промяната на поляризирано (дуалистично) съзнание и дихотомиите като например „правилно“ срещу „грешно“, както и конфликтът, който съществува между мъже и жени, хора от различни раси, бедни и богати, силни и слаби. Йерархизирането винаги води до все по-голямо разделение (добър, по-добър, най-добър), където дадени хора и събития биват съдени въз основа на този контекст. Това предстои да се промени.


 

Хората ще разберат, че всички преживявания и възприятия са неутрални по своята природа и единствено егото слага етикети като „добър“ и „лош“ или „правилен“ и „неправилен“. Тази промяна ще е част от великото пробуждане на хората, което вече тече с пълна сила.


 

Както може би сте забелязали в момента всичко се забързва и променя. За да посрещнат промените в съзнанието на хората институциите също ще се променят – това важи за монетарната система, политическия свят и социалните и икономически структури. Много от промените ще станат очевидни още тази година. Някои ще бъдат лесни, други доста трудни. Силата обаче вече е с вас… използвайте я мъдро.


 

Свързани теми:

Събуждане на третото око – как да пречистим епифизната жлеза

7 прости стъпки към живот изпълнен с чудеса

Петър Дънов съветва как да се излекуваме от 11 различни заболявания


 

Източник: wakingtimes.com

 

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
снимка
www.cartoonshdwallpaper.com
Предишна статия
Оставят болните от СПИН, рак и сърдечни заболявания без лекарства

Оставят болните от СПИН, рак и сърдечни заболявания без лекарства

Следваща статия
Внимание! Лайшманиоза, Денга и Чикунгуня идват с комарите

Внимание! Лайшманиоза, Денга и Чикунгуня идват с комарите

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар